Kokeile ja varmistu

VUOKRAA ASIANTUNTIJA REKRYTOINTIOPTIOLLA

Kun tarvitset asiantuntijaa organisaatiossasi strategisen tärkeään rooliin, kannattaa harkita kokeile ja varmistu –palveluamme. Tällöin jo hakutoimeksiantoa tehtäessä sopimukseen kirjataan rekrytointioptio, joka myös avoimesti kommunikoidaan tehtävään hakeville henkilöille. Toimeksianto lähtee käyntiin normaalina asiantuntijavuokrauksena ja voi jatkua sellaisenaan niin pitkään kuin haluat. Sinulla on kuitenkin oikeus rekrytoida asiantuntija haluamasi ajan kuluttua, alkuun sovittua palkkiota vastaan ja 12 kuukauden vuokrauksen jälkeen ilman erillistä veloitusta.

Ota yhteyttä

MITEN PALVELU TOIMII?

Kokeile- ja varmistu –palvelumme on yhdistelmä asiantuntijavuokrausta ja suorahakua. Kuvaamme kanssasi halutun asiantuntijaprofiilin, sovimme aikataulun, työmäärän sekä tuntihinnan ja henkilön palkkatason. Haemme parhaat ehdokkaat osaajaverkostostamme sekä tarvittaessa myös ilmoitus- ja suorahakua käyttäen. Henkilö tulee ensin työsuhteeseen Nicoon, mutta on tietoinen siitä, että hän voi siirtyä asiakasorganisaation palkkalistoille.

Case-referenssit

Kokeile ja varmistu

Löysimme it-alan asiakkaallemme Cloud Specialistin kokeile ja varmistu -mallilla. Valittu henkilö työskenteli 12 kuukautta Nicossa vuokrattuna loppuasiakkaalle. Asiantuntijan tavoitteena oli automatisoida käyttöönottoon, operointiin, valvontaan, skaalautumiseen ja jatkuvuuden hallintaan liittyviä toimintoja. Samalla asiantuntija kouluttautui ja sertifioitui pilvipalvelutoimittajan (Azure) opintopolkujen mukaisesti. Vuoden kuluttua asiakas oli edelleen tyytyväinen valintaansa ja rekrytoi henkilön omaan yritykseensä.

Cloud Specialist

Henkilöstövuokraus

Vuokrasimme teollisuusalan yritykselle projektipäällikön noin puolen vuoden toimeksiantoon. Kokenut projektipäällikkömme työskenteli logistiikan integraatioiden parissa, aina testauksesta pilotoinnin kautta tuotantoon ja edusti yritystä partnereiden ja toimittajien suuntaan. Projektipäälliköllämme on samanaikaisesti useita pieniä projekteja käynnissä eli päivät ovat hyvin vaihtelevia. Oman lisänsä tuo myös kansainvälisyys.

Projektipäällikkö

Suorahaku

Rekrytoimme vakuutusalan asiakkaallemme BI (business intelligence) -asiantuntijan. Hänen tehtävänään oli vahvistaa asiakkaan raportointitiimiä. Tehtävänkuva sisälsi tietovarastojen ja raportoinnin kehittämistä ja ylläpitoa. Käytetyt teknologiat ja ohjelmistot ovat Power BI, MS SQL, SAP BO ja Informatica. Onnistuimme löytymään asiakkaalle useita potentiaalisia kandidaatteja, eri tyyppisillä profiileilla ja asiakkaalla oli positiivinen haaste valita näistä parhaiten tiimiä täydentävä henkilö.

Business Intelligence Specialist

Kumppanuus

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus eli Valtori sai Nicon kautta projektiinsa kokeneen it-projektipäällikön, Kalle Mattilan, huolehtimaan Suomen suurimman etäkäyttöpalvelun kehitysprojektista. Kauko-palvelun tuotepäällikkö Pekka Vanhoja kertoo, että yhteistyö Kallen kanssa on sujunut hyvin. ”Kallen vahva ote projektinhallinnasta on auttanut projektin edistämisessä myös haastavien tilanteiden edessä. Järjestelmällinen työskentelytapa luo projektille ja projektitiimille hyvän pohjan toimia. Projektipäällikön rooli projektissa, jossa toimitaan monitoimittajaympäristössä, on kriittinen ja Kalle on tässä hoitanut toimittajatahojen koordinointia ja ohjausta hienosti.”

Pekka Vanhoja, Valtori

Tähtiagenttimme palveluksessasi

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä