Yritysesittely

Ota yhteyttä

SUOMEN KYVYKKÄIN IT-OSAAJIIN
ERIKOISTUNUT REKRYTOINTIASIANTUNTIJA

Me olemme Nice-business Consulting Oy eli Nico, it-alaan keskittynyt henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet kokeneitten it-osaajien rekrytointiin ja suorahakuun sekä it-asiantuntijoiden resursointiin. Vahvuutemme ovat Suomen parhaimmat it-taustaiset rekrytointikonsultit sekä it-huippuosaajat, houkutteleva työsuhdemalli kokeneelle it-ammattilaiselle sekä markkinoiden reiluin yhteistyömalli freelancereille. Yrityksemme riveissä on lähes sata kokenutta it-asiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä Pitäjänmäellä sekä Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Asiakkaalle

Haasteellinen it-rekrytointi tai it-resursointi? Ota yhteyttä tähtiagentteihimme!

Työnhakijalle

Kaipaatko lisää haasteita tai uutta urapolkua? Löydä uusi it-työ kauttamme!

Freelancerille

Liity Nicon freelancer-pooliin! Saat uusimmat ja mielenkiintoisimmat it-projektit sähköpostiisi.

PARHAAT IT-ASIANTUNTIJAT ASIAKKAILLEMME

Autamme yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita menestymään resursoimalla parhaat it-osaajat joustavasti oikeaan aikaan ja paikkaan.

“Olemme saaneet Nicolta tarpeemme mukaisia, tasokkaita osaajia nopeasti. Yhteistyö on sujunut hyvin myös kansainvälisissä projekteissa.” (Asiakas)

KOKENEEN IT-ASIANTUNTIJAN PARAS TYÖPAIKKA

Sinun kaltaistesi ammattilaisten ansiosta asiakkaamme saavat meiltä parhaat osaajat nopeasti ja joustavasti. Meillä pääset työskentelemään Suomen johtavien yritysten mielenkiintoisimmissa hankkeissa.

Kaikki työntekijämme ovat kokeneita it-asiantuntijoita, jotka toimivat asiakasprojekteissa itsenäisesti ja hyvällä asenteella. Nicossa yhdistyvät pienen yrityksen ketterät toimintamallit: toimimme joustavasti, avoimesti ja arvojemme mukaisesti. Ison kansainvälisen konsernin tuki taas näkyy erityisesti myynnissä ja it-projektitarjonnan laajuudessa. Työntekijöillemme tämä näkyy mielenkiintoisina mahdollisuuksina ja pääsynä myös kansainvälisiin hankkeisiin. Meillä on ammattimaiset työnteon puitteet ja paljon mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen.

MIELENKIINTOISIMMAT TOIMEKSIANNOT IT‑ALIHANKKIJALLE

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme säännöllisesti avoimia mielenkiintoisia toimeksiantojamme. Hoidamme puolestasi myynnin, asiakastoimeksiantojen hankkimisen, sopimusneuvottelut ja muut toimeksiannon hallinnolliset työt rautaisella ammattitaidolla. Sinulle jää vapaus keskittyä ydinosaamiseesi.

FAKTOJA NICOSTA

  • asiakastyytyväisyys 4,53/5
  • yli 15 000 toteutettua toimeksiantoa
  • fokus sataprosenttisesti it-alan henkilöstöpalveluissa
  • jo 20 vuotta alalla, perustettu helmikuussa 2000
  • liikevaihto 10 miljoonaa euroa
  • AAA-luottoluokitus
  • Henkilöstöala HELA ry:n jäsen
  • osa johtavaa globaalia it-konsernia (Fujitsu)
  • ISO9001:2015 laatujärjestelmä
  • ISO14001:2015 ympäristöjärjestelmä

REILUA HENKILÖSTÖPALVELUA

Nico on Henkilöstöala HELA ry:n jäsen ja olemme sitoutuneet noudattamaan henkilöstöalan toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita. Tämä tarkoittaa sitä, että Nico toimii aina reilusti sekä työntekijää että vuokratyövoimaa käyttävää yritystä kohtaan. Noudatamme toimintamme puitteissa HELAn työehtosopimusta. Nicolle on myös myönnetty Suomen vahvimmat Platina -arvomerkki ja luottoluokituksemme on AAA-luokkaa. Olemme myös mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja-kampanjassa.

 

Yhteiskuntavastuu

Vastuu asiakkaille ja yhteiskunnalle

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman ympäristövastuullisesti tuotettuja palveluja.

Taloudellinen vastuu

Kannattavaa ja vastuullista liiketoimintaa, hyviä hallintokäytäntöjä ja riskienhallintaa.

Sosiaalinen vastuu

Luomme avoimuuden ja luottamuksen ilmapiiriä. Kohtelemme kaikkia yhdenvertaisesti.

Ympäristövastuu

Olemme mukana emoyhtiömme Fujitsun ISO 14001 -ympäristösertifikaatissa.

Nico on osa Fujitsu-konsernia, jonka tärkeimpiä arvoja ovat hyödyn tuottaminen yhteiskunnalle ja ympäristönsuojelu. Fujitsu-konserni allekirjoitti vuonna 2009 YK:n Global Compact -aloitteen. Fujitsun omat globaalit liiketoimintasäännöt (Code of Conduct) kokoavat yhteen yritysvastuun ja kestävän kehityksen periaatteet. Me Nicossa olemme sitoutuneet samoihin periaatteisiin ja työntekijöillämme on esimerkiksi mahdollisuus tehdä palkallista vapaaehtoistyötä yksi päivä vuodessa. Meille erityisen tärkeitä vastuullisuuden teemoja ovat yhdenvertainen kohtelu, ihmisten hyvinvointi ja vastuu ympäristöstä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Kaikessa toiminnassamme kunnioitamme ympäristöä ja toimimme yhteiskunnallisesti vastuullisesti. Autamme asiakkaitamme rakentamaan yhteiskunnallisesti kestävämpiä ratkaisuja, jotka auttavat heitä ja heidän asiakkaitaan vähentämään päästöjä ja siirtymään energiaystävällisimpiin ratkaisuihin.

Lue lisää vastuullisuudesta Nicossa.

ARVOMME

Asetamme asiakkaamme etusijalle

Teemme kaikkemme sen eteen, että asiakas on tyytyväinen.

Pidämme lupauksemme

Teemme haastavia lupauksia ja pidämme ne.

Olemme luovia ja toimimme vastuullisesti

Kannustamme luovuuteen ja työskentelemme sovitulla tavalla.

Luomme menestyksemme

Pyrimme tekemään parhaamme ja kehittämään itseämme.

Nautimme vastuulla ansaitusta vapaudesta

Teemme työmme hyvin ja rakennamme luottamusta, ja voimme nauttia siitä, että hyvä työ palkitaan.

Arvostamme ihmisiä ympärillämme

Huomioimme hyvän työn, rakennamme luottamusta ja toimimme oikeudenmukaisesti.

TÄHTIAGENTTIMME PALVELUKSESSASI

Tilaa asiakaskirje