GuruTori – Löydä IT-ammattilainen nopeasti

GURUTORI ON TÖIDEN JA IT-AMMATTILAISTEN KOHTAAMISPAIKKA

GuruTori-palvelumme tarjoaa asiakkaillemme aina ajantasaisen tiedon uusiin haasteisiin valmiista IT-alan ammattilaisista. Olemme kahdenkeskisissä keskusteluissa varmistaneet, että jokaisen palvelusta löytyvän henkilön tiedot, taidot ja kokemus on palvelussamme laadukkaasti kuvattu.  Lisäksi olemme kiinnittäneet huomiota siihen, että jokaisella GuruTorilla esittäytyvällä IT-osaajalla on motivaatio ottaa vastaan määritelty tehtävä. Kun osaajia on helppo vertailla keskenään, voit löytää nopeasti tehtävän vaatimukset täyttävän IT-ammattilaisen.

Esittelemme GuruTori-palvelussamme uusia tehtäviä hakevia ja alihankkijaverkostomme IT-osaajia. Tarpeesta riippuen voit joko vuokrata henkilön määräaikaiseen tehtävään tai rekrytoida. Kun löydät palvelusta kiinnostavan IT-ammattilaisen, soitto meille riittää.  Sovimme, miten etenemme, ja sen jälkeen otamme yhteyttä kandidaattiin. Rekrytointitoimeksiantojen lopullinen kustannus on puolet suorahaun hinnasta. Asiantuntijavuokrauksen tuntihinnan tai kuukausiveloituksen sovimme projektikohtaisesti.

Tässä GuruTori pähkinänkuoressa:

  • Ajantasainen tieto vapaista tai pian vapautuvista IT-osaajista
  • Osaajat esillä henkilöinä ja osaamisprofiilit yksityiskohtaisia
  • Käyttäjäystävällinen ja jatkuvasti päivittyvä alusta
  • Palveluun liittyminen maksutonta
  • Voit joko rekrytoida tai vuokrata asiantuntijan
  • Rekrytointitoimeksiantojen lopullinen kustannus puolet suorahaun hinnasta. Asiantuntijavuokrauksen tuntihinta/kuukausiveloitus sovitaan projekti kerrallaan.
  • Hallinnolliset asiat hoituvat Nicon rekrytointikonsulttien rautaisella kokemuksella

Ota yhteyttä

MITEN PALVELU TOIMII?

Kun tilaat GuruTori-palvelun, saat meiltä kerran tai kahdesti uutiskirjeen, jossa listaamme vapaana olevat tai pian vapautumassa olevat IT-ammattilaiset. Kun joku heistä herättää kiinnostuksesi tarkemmat tiedot ovat klikkauksen takana.  Järjestelmässämme tutustut henkilöön ja sen jälkeen otat yhteyttä meihin, mikäli hän on hakemasi IT-osaaja.

GuruTori-palveluun liittyminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

LIITY GURUTORI-PALVELUUMME

Tähtiagenttimme palveluksessasi

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN?

Ota yhteyttä