GuruTori – Löydä IT-ammattilainen nopeasti

GURUTORI ON TÖIDEN JA IT-AMMATTILAISTEN KOHTAAMISPAIKKA

Kun kohtaat äkillisen tarpeen joko rekrytoida tai vuokrata it-osaaja, on GuruTori mahdollisuutesi ratkaista osaajapula nopeasti. GuruTori-palvelu tarjoaa tilaajilleen aina ajantasaisen tiedon uusia toimeksiantoja etsivistä vapaista tai pian vapautuvista it-alan ammattilaisista.

Palvelussa pääset selailemaan esihaastateltujen it-osaajien profiileja, joissa heidät esitellään omalla nimellään CV:n ja lyhyen kuvauksen kera.

Gurut ovat itsenäiseen työskentelyyn tottuneita ja motivoituneita uusia haasteita etsiviä kokeneita IT-alan ammattilaisia.

GuruTori-palveluun liittyminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Jos löydät torilta potentiaalisen kandidaatin, ota meihin yhteyttä, niin lähdetään etenemään prosessissa. Veloitettavaa syntyy vasta työn alkamisesta.

GuruTori palvelee kaikkia yrityksiä, jotka tarvitsevat projekteihinsa it-osaajia. Jos siis etsit yrityksellesi it-ammattilaisia edes satunnaisesti, kannattaa sinun tilata GuruTori-palvelu, niin tiedät mistä seuraavan kerran aloittaa vapaiden it-asiantuntijoiden etsintä.

TILAA GURUTORI-PALVELU

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

MITEN PALVELU TOIMII?

Tilaamalla GuruTori-palvelun, saat meiltä 1-2 kertaa kuussa uutiskirjeen. Kirje sisältää päivittyvän salasanan ja linkin palveluun, johon olemme koostaneet listan vapaana tai pian vapautumassa olevista it-ammattilaisista eli guruista. Palvelussa pääset rauhassa tutustumaan kandidaattien osaamiseen ja työkokemukseen CV:n ja lyhyen kuvauksen avulla.

Kun löydät GuruTorilta hakemasi osaajan, sinun tarvitsee vain laittaa meille viestiä tai soittaa. Sovitaan yhdessä, kuinka etenemme asiassa ja sen jälkeen kontaktoimme kandidaattiin. Hallinnolliset asiat hoituvat Nicon rekrytointikonsulttien rautaisella ammattitaidolla.

MIKSI KANNATTAA TILATA GURUTORI-PALVELU?

Tilanteet yritysmaailmassa voivat muuttua nopeasti, joten on hyvä varautua yllättäviin tarpeisiin myös it-osaajien suhteen. Tilaamalla GuruTori-palvelun varmistat, että sinulla on aina pääsy selaamaan potentiaalisia, uusiin haasteisiin vapaita it-osaajia niin yllättäviin kuin suunniteltuihinkin it-alan henkilöstötarpeisiin. Palveluntilaajana pääset omatoimisesti resursointiprosessissa alkuun heti silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvekartoituksen sijaan prosessi etenee palvelussa suoraan kandidaattien esittelyyn.

GuruTori tarjoaa ajan säästön lisäksi mahdollisuuden säästää myös rahaa, sillä GuruTorin kautta tehtyjen rekrytointitoimeksiantojen lopullinen kustannus on puolet suorahaun hinnasta. Asiantuntijavuokrauksen tuntihinnan tai kuukausiveloituksen sovimme projektikohtaisesti. Palvelun käyttö on veloituksetonta. Veloitettavaa syntyy vasta, kun GuruTorilta löytynyt it-osaaja aloittaa työnsä.

GURUTORIN EDUT TILAAJILLE

 • Näkymä heti vapaisiin tai pian vapautuviin it-osaajiin
 • Palvelu on aina käytettävissä
 • Tarjolla kokeneita ja motivoituneita it-ammattilaisia
 • Mahdollistaa pikastartin rekrytointi- tai resursointiprosessiin
 • Rekrytointi puoleen hintaan
 • Rekrytointi- tai vuokrausmahdollisuus
 • Löytyy tekijöitä lyhyeen tai pidempään toimeksiantoon
 • Ratkaisuja akuuttiin tai suunniteltuun henkilöstötarpeeseen
 • Maksuton palvelu, ei sitoumuksia ennen työn alkamista
 • Mahdollisuus löytää juuri oikeanlainen osaaja nopeasti
 • Hallinnolliset asiat hoituvat Nicon rekrytointikonsulttien rautaisella kokemuksella

Jos kiinnostuit GuruTori-palvelusta ja haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

OTA YHTEYTTÄ

KEITÄ GURUT OVAT?

GuruTorin gurut ovat kokeneita, itsenäiseen työskentelyyn tottuneita ja motivoituneita it-alan konkareita. Gurut voivat olla joko Nicon omia työntekijöitä tai alihankinta- ja asiantuntijaverkostomme osaajia. Lisäksi palvelua tukee Nicon emoyhtiön, Fujitsun reilu tuhat työntekijää. Palvelusta löydät laajasti erilaisia it-alan ammattilaisia muun muassa projekti- ja hankepäälliköitä, datainsinöörejä sekä ohjelmistokehittäjiä ja arkkitehtejä.

IT-AMMATTILAINEN – ETSITKÖ UUTTA PROJEKTIA TAI TYÖTÄ?

Jos olet it-alan kokenut konsultti, olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja lisäksi olet heti vapaa tai pian vapautumassa uusiin haasteisiin, kannattaa sinun lähettää meille avoin hakemus.

Mikäli osaamisesi vastaa GuruTorin sen hetkistä tarvetta, lisäämme sinut palveluun omalla nimelläsi ja CV:lläsi markkinoimaan osaamistasi uusia tekijöitä etsiville asiakkaillemme. Lue lisää

Lähettämällä avoimen hakemuksen liityt joka tapauksessa asiantuntijaverkostoomme, josta Nicon rekryagentit etsivät sopivia tekijöitä avoimiin toimeksiantoihin.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Tähtiagenttimme palveluksessasi

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN?

Ota yhteyttä