Blogi

GuruTori on vuorovaikutteinen asiantuntijapooli

Kun uuden IT-alan osaajan tarve herää yrityksessä, rekrytointiprosessin käynnistäminen voi tuntua liian pitkältä ja raskaalta. Sen sijaan voi tuntua helpommalta kysyä tutuilta, tunteeko kukaan sopivaa henkilöä rooliin. Silloin kannattaa kilauttaa kaverille, eli Nicoon ja GuruTorista vastaavalle Minnalle.

Ei pelkästään CV-pankki, vaan myös vuorovaikutteinen palvelualusta

GuruTori on Nicon luoma IT- osaajien ja heitä etsivien yritysten kohtaamispaikka. Palvelua voi käyttää kahdella tapaa: Ensiksi GuruToria voi käyttää itsepalveluna, tutustua sen tarjontaan ja sopivan kandidaatin kohdalla jättää viestin kiinnostuksesta Minnalle.

Toisena käyttötapana on hyödyntää heti Nicon rekrytointikonsulttien osaamista ja verkostoja, ja pyytää Nicoa etsimään torilta tarpeet vastaavaa tekijää.  Jos tarve on jatkuva, voi Minna jatkossa myös vinkata teille, kun sopivia tekijöitä on lisätty palveluun. 

Keitä ovat GuruTorin gurut?

GuruTorilta löytyy it-alan kokeneita konkareita, jotka ovat jo niin sanotusti lähtötelineissä etsimässä uutta toimeksiantoa tai projektia. Tarvittavat tiedot, kuten CV, löytyy palvelusta heti tutustuttavaksi ja esihaastattelukin on jo tehty asiakkaan puolesta.  

Gurut voivat olla Nicon ja Fujitsun työntekijöitä, jotka etsivät joko kokonaan uutta toimeksiantoa tai täydennystä työkuormaan. 

Gurut voivat olla myös työnhakijoita, jotka ovat lähettäneet avoimen hakemuksen Nicoon tai ovat hakeneet johonkin tiettyyn toimeksiantoon/työpaikkaan, mutta eivät ole tulleet valituiksi. Eli hekin ovat hyviksi tekijöiksi tunnistettuja valmiiksi haastateltuja osaajia.

GuruTorilta löytyvät osaajat on jaettu erilaisiin kategorioihin (esim. projektipäälliköt, AI- & data-osaajat jne), jonka avulla on helpotettu oikean osaajan löytymistä.

Entä jos torilla on hiljaista oman osaajatarpeen osalta?

Jos tarvetta vastaavaa gurua ei löydy torilta, voidaan etsintä siirtää  rekrytointikonsulteillemme, jotka voivat laajentaa  etsintää GuruTorista Nicon laajaan asiantuntijaverkostoon. Palvelua kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteen perusteella vastaamaan yhä paremmin tilaajien osaajatarpeita.

Yksi tällainen nouseva osaamisen tarve on juuri tunnistettu asiakkaiden toimeksiantojen ja kyselyiden perusteella. Sen seurauksena GuruTorilta löytyy nykyään AI- ja Data-osaajille oma kategoria. Kyselyiden lisäksi kaikenlainen palaute on erittäin tervetullutta palvelun jatkuvan kehittämisen tukemiseksi.

Tunnemme jokaisen Gurun kuin omat taskumme

GuruTori tarjoaa yhdellä silmäyksellä listauksen ja tarkemmat kuvaukset ansioluetteloineen heti vapaista tai pian saatavilla olevista IT-osaajista, tarkoin osaamis- ja kokemuskuvauksin. 

Ennen GuruTorille pääsyä on henkilöiden taustat tutkittu tarkasti. Osaajien kanssa on pidetty  Teams-keskustelu, jossa on käyty läpi muun muassa heidän osaamisensa, työkokemus ja ansioluettelo.

Uutiskirjeen kautta selaamaan tarjontaa

Tilaamalla GuruTorin oman uutiskirjeen pääset itse selaamaan gurujen profiileja palvelussa. Jos tarve osaajille on jatkuva, voimme jatkossa myös vinkata teille, kun sopivia tekijöitä on lisätty palveluun. 

Lisätietoja GuruTori-palvelusta löytyy täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuitte GuruTorin mahdollisuuksista tai blogi herätti muuta kysyttävää!

Minna Ahonen

Service Owner, GuruTori

+358 (0)40 754 1206

gurutori@nico.fi

 

- 7.5.2024

Rekrytointikumppanuus Nicon kanssa on ylittänyt Telesten odotukset

Teleste on 500 ihmistä, kolmella paikkakunnalla Suomessa työllistävä IT-yritys, jolla on satoja kansainvälisiä osaajia on myös ympäri maailman. Sen tunnetuimpia tuotteita ovat joukkoliikennevälineiden ja -pysäkkien...

- 25.4.2024

Johanna Pilsari: ”Osaava ulkoinen konsultti on tervetullut vahvistus”

Pitkän uran it-alalla tehnyt Johanna Pilsari on päässyt katselemaan it-maailmaa molemmilta puolilta pöytää: niin asiakkaan edustajana kuin palveluntarjoajanakin. Johanna siirtyi aikanaan toimittajalta ulkoiseksi konsultiksi, koska...

- 12.4.2024

Henkilöstövuokraus – joustava tapa täydentää it-osaamista

Suomen Pankin 15.3. julkaiseman ennusteen mukaan Suomen talouden taantuman pohja on jo saavutettu, ja kasvun odotetaan alkavan tämän vuoden aikana. Tämä on mieluinen uutinen, joka...

Tilaa asiakaskirje