Avoimet it-työpaikat

It-alan mielenkiintoisimmat työpaikat löydät Nicosta

Nicosta löydät it-alan parhaat työpaikat. Meillä hyödyt eniten osaamisestasi, pääset työskentelemään itsenäisesti ja nautit vastuulla ansaitusta vapaudesta. Voit työllistyä joko meidän kauttamme tai suoraan loppuasiakkaallemme. Katso alta tällä hetkellä avoinna olevat it-työpaikat ja hae!

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löydy, kannattaa liittyä asiantuntijaverkostoomme jättämällä meille avoin hakemus.

Voit myös lukea lisää Nicossa työskentelystä täältä.

Tilaa it-työpaikat sähköpostiisi

Tilaa Nicon työpaikkavahti, niin kuulet it-alan kiinnostavimmista työpaikoista ensimmäisenä.

Tilaa työpaikkavahti tästä

It-työpaikat asiantuntijaverkostomme kautta

Mikäli haluat päästä mukaan mielenkiintoisiin it-projekteihin, liity osaksi Nicon it-asiantuntijaverkostoa. Haemme jatkuvasti kokeneita osaajia parhaillaan avoinna oleviin, lähitulevaisuudessa avautuviin asiakasprojekteihin sekä suoraan asiakkaillemme rekrytoitaviksi. Kun liityt Nicon asiantuntijaverkostoon, me vastaamme osaamisesi myynnistä ja sinä saat keskittyä puhtaasti omaan työntekoosi.

Meiltä saat myös tukea unelmiesi työpaikan löytämiseen. Kokeneet rekrytointikonsulttimme keskustelevat kanssasi erilaisista uramahdollisuuksista, antavat vinkkejä esimerkiksi koulutuksiin ja toimivat oppaanasi työnhaussa.

Nicon asiantuntijaverkostoon liittymisen jälkeen sinulla on mahdollisuus hyödyntää GuruToria oman osaamisesi markkinointikanavana uusien toimeksiantojen ja projektien löytämiseen.

It-ammattilaisena sinulla on mahdollisuus työllistyä meidän kauttamme useisiin erilaisiin it-tehtäviin. Yleisimpiä nimikkeitä ovat muun muassa:

  • Projektipäällikkö, hankejohtaja
  • Sovellusarkkitehti, sovelluskehittäjä
  • Palvelupäällikkö
  • Testaaja, automaatiotestaaja, testauspäällikkö
  • Infra-asiantuntija, järjestelmäasiantuntija, pilviasiantuntija
  • Muutoshallinta-asiantuntija, viestinnän asiantuntija
  • Tietokanta-asiantuntija, tietovarastoasiantuntija, raportoinnin asiantuntija

Oletko valmis aloittamaan?

Jätä alta avoin hakemus, täytä halutessasi meidän CV-pohjamme ja liitä se hakemukseen.

Jätä avoin hakemus