It-asiantuntijoiden vuokraus

OLEMME NOPEAN TOIMINNAN
IT-RESURSOINTIKUMPPANI

Asiantuntijan vuokraaminen on nopea, joustava ja riskitön tapa saada liiketoiminnallesi tärkeät asiat etenemään välittömästi. Lisäksi vältyt kiinteiltä kustannuksilta ja pystyt optimoimaan resursointia tilanteissa, mitä tulevaisuus ikinä tuokaan.

Löydämme sinulle parhaat asiantuntijat joko palveluksessamme olevasta lähes sadan henkilön osaajajoukosta, tai etsimme tarvittavan osaajan työnhakijoiden ja kumppaniemme verkostosta. Mikäli oikeaa osaajaa ei niistäkään löydy, käytämme ilmoitus- ja suorahaun välineitä myös löytääksemme henkilövuokraukseen parhaiten sopivat tekijät.

Lähes 90 % asiakkaistamme on jatkanut toimeksiantoa vuokraamamme asiantuntijan kanssa ensimmäisen sopimuksen jälkeen.

OSAAJAVERKOSTOSTAMME LÖYDÄMME SINULLE MUUN MUASSA:

• ohjelmisto- ja infrapalveluiden osaajat
• konsultit
• projektipäälliköt ja hankejohtajat
• scrum masterit
• palvelupäälliköt
• testaus- ja laatupäälliköt
• arkkitehdit
• kehittäjät
• tuki- ja ylläpito-osaajat
• tietoturva- ja tietoliikenneasiantuntijat

Tässä vain muutama esimerkki – verkostostamme löytyy hyvin laaja skaala erilaisia it-asiantuntijoita, joten voit lähestyä meitä kaikissa it-resursointitarpeissa.
Meiltä saat osaamista ja hyvällä asenteella toimivia it-asiantuntijoita hoitamaan projektisi ketterästi ja kustannustehokkaasti. Henkilöstövuokraus on nopea ja riskitön vaihtoehto it-osaajien hankkimiseen, oli tarve sitten lyhytaikainen tai pidempi, osa-aikainen tai täysipäiväinen, aina kun on tarvetta uudelle osaamiselle. Kun vuokraat asiantuntijan kauttamme, me hoidamme kaikki työnantajalle kuuluvat vastuut. Vuokraus on kustannustehokasta, sillä maksat vain hankkeelle tehdyistä tunneista tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä 

Miten palvelu toimii?

Kartoitamme it-osaajan tarpeen kanssasi. Sovimme yhdessä profiilista, vuokrausaikataulusta, työmäärästä ja tuntihinnasta. Voit valita osaajan meidän omista, kokeneista it-asiantuntijoistamme tai tarvittaessa haemme tarpeittesi mukaisen it-asiantuntijan laajasta osaajaverkostostamme. Rekrytoimme ja kiinnitämme hänet hankkeeseesi. Myös alihankintaverkostomme on käytettävissäsi.

Me hoidamme työnantajavelvoitteet, sinä vastaat perehdytyksestä, työn johtamisesta ja työturvallisuudesta.

Tarjoamme osaamista seuraavilta alueilta:

• hanke- ja projektijohtaminen
• muutosjohtaminen ja -viestintä
• konsultointi
• ohjelmistoarkkitehtuurit ja kehittäminen
• testaus ja laadunvarmistus
• it-palveluiden suunnittelu ja johtaminen
• it-järjestelmien ylläpito ja tuki sekä it-infra

Keskeisiä käytettyjä menetelmiä ovat mm. SAFe, DevOps, Prince2, ISEB ja ITIL.

HALUATKO VUOKRATA NOPEASTI IT-ASIANTUNTIJAN?

GuruTori tarjoaa näkymän vapaisiin tai pian vapautuviin kokeneisiin It-alan ammattilaisiin. Palvelun tilaajana voit käydä katsomassa löytyisikö tarvettanne vastaava IT-alan ammattilainen töitä parhaillaan aktiivisesti etsivien IT-osaajiemme joukosta, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii ja tarve on. Jos siis etsit nopealla aikataululla sopivaa IT-asiantuntijaa vuokrattavaksi yritykseesi, kannattaa tilata maksuton GuruTori-palvelumme ja pääset heti etenemään asian kanssa.

Lue lisää

Kokeile ja varmistu

Löysimme it-alan asiakkaallemme Cloud Specialistin kokeile ja varmistu -mallilla. Valittu henkilö työskenteli 12 kuukautta Nicossa vuokrattuna loppuasiakkaalle. Asiantuntijan tavoitteena oli automatisoida käyttöönottoon, operointiin, valvontaan, skaalautumiseen ja jatkuvuuden hallintaan liittyviä toimintoja. Samalla asiantuntija kouluttautui ja sertifioitui pilvipalvelutoimittajan (Azure) opintopolkujen mukaisesti. Vuoden kuluttua asiakas oli edelleen tyytyväinen valintaansa ja rekrytoi henkilön omaan yritykseensä.

Cloud Specialist

Henkilöstövuokraus

Vuokrasimme teollisuusalan yritykselle projektipäällikön noin puolen vuoden toimeksiantoon. Kokenut projektipäällikkömme työskenteli logistiikan integraatioiden parissa, aina testauksesta pilotoinnin kautta tuotantoon ja edusti yritystä partnereiden ja toimittajien suuntaan. Projektipäälliköllämme on samanaikaisesti useita pieniä projekteja käynnissä eli päivät ovat hyvin vaihtelevia. Oman lisänsä tuo myös kansainvälisyys.

Projektipäällikkö

Suorahaku

Rekrytoimme vakuutusalan asiakkaallemme BI (business intelligence) -asiantuntijan. Hänen tehtävänään oli vahvistaa asiakkaan raportointitiimiä. Tehtävänkuva sisälsi tietovarastojen ja raportoinnin kehittämistä ja ylläpitoa. Käytetyt teknologiat ja ohjelmistot ovat Power BI, MS SQL, SAP BO ja Informatica. Onnistuimme löytymään asiakkaalle useita potentiaalisia kandidaatteja, eri tyyppisillä profiileilla ja asiakkaalla oli positiivinen haaste valita näistä parhaiten tiimiä täydentävä henkilö.

Business Intelligence Specialist

Kumppanuus

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus eli Valtori sai Nicon kautta projektiinsa kokeneen it-projektipäällikön, Kalle Mattilan, huolehtimaan Suomen suurimman etäkäyttöpalvelun kehitysprojektista. Kauko-palvelun tuotepäällikkö Pekka Vanhoja kertoo, että yhteistyö Kallen kanssa on sujunut hyvin. ”Kallen vahva ote projektinhallinnasta on auttanut projektin edistämisessä myös haastavien tilanteiden edessä. Järjestelmällinen työskentelytapa luo projektille ja projektitiimille hyvän pohjan toimia. Projektipäällikön rooli projektissa, jossa toimitaan monitoimittajaympäristössä, on kriittinen ja Kalle on tässä hoitanut toimittajatahojen koordinointia ja ohjausta hienosti.”

Pekka Vanhoja, Valtori

Tähtiagenttimme palveluksessasi

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä