Tarja Brusila

esimiestyötä ja rekrytointia 20 vuoden kokemuksella

TarjaBrusila_bg (2)

Lähes 20-vuotisen esimieskokemuksen omaava Tarja on Nicon turkulaisvahvistus. Hän rekrytoi, resursoi ja ohjaa asiantuntijoita sekä kontaktoi asiakkaita Turussa. Tarjan kasvavassa tiimissä Turussa ja pääkaupunkiseudulla on muun muassa järjestelmäasiantuntijoita, projektipäälliköitä ja muutoshallintapäälliköitä.

Tarjalla on pitkä kokemus IT-alalta ja rekrytoinnista. Hän hakeutui valmistumisen jälkeen IT-alalle sovelluspuolelle töihin ja on ollut esimiestehtävissä jo vuodesta 2003 lähtien. Asiantuntijoiden rekrytoinnilla ja resursoinnilla on ollut suuri rooli Tarjan uralla, joten tämän hetkinen rooli it-alan rekrytointien parissa tuntuu luontevalta. 

Tarja on ihmisläheinen esimiestyön asiantuntija, jolle on tärkeää huomioida jokainen osaaja yksilöllisesti. Henkilöesimiehenä ja asiakasrajapinnassa toimiminen lukeutuvat Tarjan erityisiin vahvuuksiin: hän keräsi syvällistä ymmärrystä asiakkaan näkökulmasta työskennellessään neljä vuotta yrityksessä, jossa käytti apunaan erilaisia rekrytointipalveluiden tarjoajia.

Rekrytointi- ja resursointityössään Tarja huolehtii oikeanlaisesta prosessista ja auttaa asiakkaitaan rekrytoimaan kuhunkin tehtävään sopivia ihmisiä, ei vain titteleitä. Kokeneena IT-rekrytoijana hän pyrkii löytämään ratkaisut, jotka hyödyttävät kumpaakin osapuolta parhaalla mahdollisella tavalla.

Sen lisäksi, että Tarjan osaaminen ja kokemus ovat huippuluokkaa, hän on sosiaalinen ja ihmisläheinen rekrytointikonsultti, jonka mielestä työn ja lopputuloksen luovat aina ihmiset, ei teknologia.

Ota yhteyttä:

+358 (0)50 385 4545
tarja.brusila@fujitsu.com