Liity Nicon alihankkijaksi

Lisää töitä Nicon alihankkijaverkoston kautta

Kun liityt alihankkijaverkostoomme, saat lisämuskelia myyntiisi ja asiakassopimusneuvotteluihisi. Nicon alihankkijana saat keskittyä omaan ydinosaamiseesi sillä välin kun rautaiset ammattilaisemme hoitavat puolestasi niin myynnin kuin asiakassopimusneuvottelutkin.

Kuulumalla alihankkijaverkostoomme varmistat oman tai yrityksesi näkyvyyden Nicon asiantuntijahauissa. Varmista siis tilaisuutesi tuleviin toimeksiantoihin ja ilmoittaudu alihankkijaksi.

Näin alihankkijamalli toimii – katso tärkeimmät kysymykset

Ketkä voivat liittyä Nicon alihankkijaverkostoon?

Alihankkijaverkostomme koostuu kyvykkäistä IT-alan ammattilaisista. Voit toimia esimerkiksi omassa yrityksessäsi tai yrityksesi voi tarjota osaavia it-ammattilaisia ulkopuolisiin hankkeisiin. Tärkeintä meille on asiantuntijoiden vankka kokemus it-alalta ja halu toimia it-konsultin roolissa toimeksiannoissamme. Mikäli sinulla ei ole yritystä, voit työllistyä Nicon hankkeisiin työntekijänämme.

Miten pääsen Nicon alihankkijaksi?

Liikkeelle pääset ilmoittautumalla alihankkijaksi verkostoomme täyttämällä tietosi ja jättämällä CV:si. Tilaa myös hakuvahti, niin saat tiedon uusista toimeksiannoista suoraan sähköpostiisi.

Millaisia toimeksiantoja Nicon kautta voi saada?

Tarjoamme it-toimeksiantoja esimerkiksi merkittävissä yksityispuolen asiakkuuksissamme sekä julkishallinnon organisaatioissa. Asiakkaidemme toimeksiannot sekä heillä käytössä olevat teknologiat vaihtelevat monipuolisesti. Olemme osa Fujitsu-konsernia.

Miten avoimiin toimeksiantoihin haetaan?

Nicon sivuilla julkaistavissa avoimissa toimeksiannoissa olevaan uuteen hakuun voit hakea suoraan avoinna olevasta tehtävästä. Käy ennen sitä rekisteröitymässä alihankkijaksemme.

Huomaathan, että emme julkaise kaikkia toimeksiantoja julkiseen hakuun. Nopeissa asiantuntijahauissa olemme suoraan yhteydessä rekisteröityneisiin alihankkijoihimme. Saat parhaiten tiedon uusista toimeksiannoista kuulumalla alihankkijaverkostoomme ja tilaamalla hakuvahdin.

Millainen sopimus toimeksiannoista tehdään?

Jokaisesta toimeksiannosta tehdään määräaikainen, erillinen toimeksiantosopimus asiakkaan ja Nicon sekä Nicon alihankkijan välille. Toimimme sääntöjen ja asetusten mukaisesti. Haluamme varmistua myös yhteistyökumppaneidemme asianmukaisesta toiminnasta, joten suoritamme uudelle alihankkijalle taustaselvityksen ennen ensimmäistä toimeksiantoa.

Löysin kiinnostavan toimeksiannon – miten homma tästä etenee?

Kun löydät kiinnostavan toimeksiannon avoimesta hausta tai tarjoamme sinulle toimeksiantoa suoraan, keskustelet ensin Nicon hankevastaavan kanssa. Hän välittää tietosi potentiaaliselle asiakkaalle. Mikäli asiakas valitsee sinut toimeksiantoon, tehdään seuraavaksi sopimus ja sovitaan aloituksesta. Nicon yhteyshenkilö on tukenasi prosessin joka vaiheessa ja vastaa kysymyksiisi.

Polku Nicon alihankkijaksi

Miksi sinun kannattaa valita Nico?

Mielenkiintoiset toimeksiannot

Pääset mukaan Nicon ja Fujitsun merkittäviin asiakkuuksiin sekä vaihteleviin toimeksiantoihin. Ammattimainen myynti on tukenasi kaikessa.

Houkutteleva tulonjakomalli

Kilpailukykyiset hinnat. Voit halutessasi vaikuttaa myös kunkin laskun maksuaikaan.

Reilu ja vastuullinen toiminta

Tarjoamme avoimet, oikeudenmukaiset ja kilpailukykyiset sopimusehdot. Toimintamme on vastuullista ja läpinäkyvää. Varmistamme aina myös alihankkijoidemme sääntöjen ja asetusten mukaisen toiminnan due diligence - prosessilla.

Mutkaton yhteistyö

Meiltä saat aina henkilökohtaiset kontaktit, joiden kanssa hoidat päivittäiset asiat sujuvasti. Saat käyttöösi helpot ja yleisesti käytetyt työkalut.

Kokemuksia Nicon alihankkijuudesta

Rami Tuominen

Senior Projektipäällikkö, Gifutech

“Aloitimme yhteistyön Nicon kanssa vuonna 2012. Meille päin Nicon toiminta on ollut reilua, läpinäkyvää ja henkilökohtaiset kontaktit suoraan Nicolle ovat nopeuttaneet sopimusten ym. asioiden hoitoa. Lisäksi henkilökohtaiset Nico kontaktit ovat mahdollistaneet yksilöllisen tuen sekä palveluidemme tarjoamisen asiakkaille joustavasti. Pitkä yhteistyö on helpottanut myös yhteydenpitoa ja tietämystä asiakkaiden tilanteista ja tarpeista. Pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja tasapuolinen toiminta on laajentanut molempien yritysten tietoa ja osaamista, joka tuottaa myönteistä keskinäistä riippuvuutta. Se synnyttää uutta liiketoimintaa ja uusia mahdollisuuksia molempien yritysten kasvuun sekä kehittää osapuolten toiminnan laatua. Molempien yritysten joustavuus ja nopea reagointikyky muuttuviin markkinatilanteisiin on mahdollistanut kilpailukykyisen toiminnan myös tulevaisuudessa.”