Palvelut yrityksille

Ota yhteyttä

IT-ASIAN­TUNTIJAN VUOKRAUS

Laajasta osaajapoolistamme ja verkostoistamme löydämme helposti ja nopeasti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan it-asiantuntijan.

IT-ASIAN­TUNTIJAN REKRYTOINTI JA SUORAHAKU

Tarjoamme it-asiantuntijoiden rekrytointia ja suorahakua avaimet käteen -palveluina. Voit myös ulkoistaa meille osan rekrytointiprosessistasi.

IT-OSAAJIEN TOIMITTAJA­­HALLINTA

It-toimittajien hallintapalvelumme on kustannustehokas, yhdenmukainen ja luotettava sopimus- ja toimittajahallintatyökalu.

RESURSOINTI­­­KUMPPANUUS

Resursointikumppanuutemme on ketterä tapa hankkia erilaisia it-osaajia yhdellä sopimusmallilla.

TÄHTIAGENTTIMME PALVELUKSESSASI

Case-referenssit

Henkilöstövuokraus

Vuokrasimme teollisuusalan yritykselle projektipäällikön noin puolen vuoden toimeksiantoon. Kokenut projektipäällikkömme työskenteli logistiikan integraatioiden parissa, aina testauksesta pilotoinnin kautta tuotantoon ja edusti yritystä partnereiden ja toimittajien suuntaan. Projektipäälliköllämme on samanaikaisesti useita pieniä projekteja käynnissä eli päivät ovat hyvin vaihtelevia. Oman lisänsä tuo myös kansainvälisyys.

Projektipäällikkö

Kokeile ja varmistu

Löysimme it-alan asiakkaallemme Cloud Specialistin kokeile ja varmistu -mallilla. Valittu henkilö työskenteli 12 kuukautta Nicossa vuokrattuna loppuasiakkaalle. Asiantuntijan tavoitteena oli automatisoida käyttöönottoon, operointiin, valvontaan, skaalautumiseen ja jatkuvuuden hallintaan liittyviä toimintoja. Samalla asiantuntija kouluttautui ja sertifioitui pilvipalvelutoimittajan (Azure) opintopolkujen mukaisesti. Vuoden kuluttua asiakas oli edelleen tyytyväinen valintaansa ja rekrytoi henkilön omaan yritykseensä.

Cloud Specialist

Suorahaku

Rekrytoimme vakuutusalan asiakkaallemme BI (business intelligence) -asiantuntijan. Hänen tehtävänään oli vahvistaa asiakkaan raportointitiimiä. Tehtävänkuva sisälsi tietovarastojen ja raportoinnin kehittämistä ja ylläpitoa. Käytetyt teknologiat ja ohjelmistot ovat Power BI, MS SQL, SAP BO ja Informatica. Onnistuimme löytymään asiakkaalle useita potentiaalisia kandidaatteja, eri tyyppisillä profiileilla ja asiakkaalla oli positiivinen haaste valita näistä parhaiten tiimiä täydentävä henkilö.

Business Intelligence Specialist

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä