Blogi

GuruTorilla tapahtuu paljon ennen kuin it-osaaja esittäytyy asiakkaalle

Osaajien etsiminen on työelämän kriittinen haaste. It-alalla on usein kiire löytää osaaja, ja hyvä keino käynnistää rekrytointiprosessi nopeasti on käydä GuruTorilla.

GuruTorin tehtävä on nopeuttaa it-osaajien löytymistä ja tuoda it-projektien resursointiin joustavuutta. Palveluomistaja Minna Ahonen tekee paljon töitä sen eteen, että palvelu lunastaa lupauksensa.

Tärkeintä GuruTorilla on se, että it-osaaja ja rooli kohtaavat. Siksi tärkeä osa Minnan työtä on varmistaa, että asiakas voi luottaa siihen, että gurut ovat oikeasti päteviä it-alan ammattilaisia.

Minna haastattelee jokaisen it-osaajan ennen kuin hän esittäytyy GuruTorilla. Keskusteluissa Minna auttaa ymmärtämään, miten tärkeää on tunnistaa omat vahvuudet ja oppia viestimään niistä tehokkaasti eri tilanteissa, kuten työhakemuksissa, haastatteluissa ja ammatillisessa verkostoitumisessa.

Keskustelujen aikana Minna kiinnittää erityistä huomiota siihen, että it-osaaja oivaltaa CV:n merkityksen ja sen, miten hän tulee esille GuruTorilla. Minna varmistaa, että tehdyt projektit on esitelty kattavasti, jotta asiakkaan on helppo löytää sopivan kokemuksen omaava osaaja omaan projektiinsa.

Auttaessaan henkilöä tunnistamaan oman ydinosaamisensa, Minna arvioi, millaiseen rooliin henkilöllä on parhaat taidot ja ominaisuudet. Tämän osaamisen hän tiivistää titteliin ja lyhyeen kuvaukseen, jonka ansiosta GuruTorin asiakas näkee heti, onko hänen hakemaansa rooliin ehdokkaita.

Minna kertoo iloitsevansa joka kerta kun alansa ammattilaiset astuvat esiin GuruTorin haastatteluissa. Näissä kohtaamisissa korostuu osaamisen lisäksi vahva intohimo ja innostus omaa työtä kohtaan. ”Sitä on monen kokeneen konkarinkin vaikea peitellä,” Minna naurahtaa.

GuruTori tuottaa lisäarvoa rekrytoivalle asiakkaalle myös siten, että siellä esittäytyvät it-ammattilaiset ovat heti valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin ja motivoituneita eli valintaprosessi nopeutuu. Heille myös tietoturva- ja luottamuksellisuusasiat ovat itsestäänselvyyksiä.

GuruTorilta voit vuokrata it-osaajan tarpeen mukaan projektikohtaisesti, ilman pitkäaikaista sitoutumista. Tämä on hyödyllistä erityisesti, kun tarvitset äkillisesti lisäresurssia. Voit myös löytää vakituista työtä hakevan it-osaajan GuruTorilta nopeasti, joten säästyt pitkältä rekrytointiprosessilta.

Minna kertoo sinulle mielellään lisää GuruTorista ja siitä, miten voit helpottaa sen avulla haluttujen it-osaajien hakua.

Minna Ahonen
gurutori@nico.fi
+358 (0)40 754 1206

Voit tutustua ja liittyä veloituksetta GuruToriin täällä.

Lue seuraavaksi

- 28.8.2023

Löydä IT-ammattilaisia entistä nopeammin (ja edullisemmin)

Miltä kuulostaisi se, että sinulla on aina ajantasainen näkymä heti vapaisiin IT-osaajiin, joiden osaaminen ja saatavuus on varmistettu? GuruTori on Nicon tarjoama palvelu, joka auttaa...

Tilaa asiakaskirje