Blogi

Löydä IT-ammattilaisia entistä nopeammin (ja edullisemmin)

Miltä kuulostaisi se, että sinulla on aina ajantasainen näkymä heti vapaisiin IT-osaajiin, joiden osaaminen ja saatavuus on varmistettu?

GuruTori on Nicon tarjoama palvelu, joka auttaa asiakkaita löytämään nopeasti ja edullisemmin tarpeiden mukaisia IT-osaajia. Palvelussa on esillä uusia tehtäviä hakevia, projekteistaan vapautumassa olevia tai jo vapaita IT-ammattilaisia palkkalistoiltamme ja laajasta alihankkija- ja asiantuntijaverkostostamme. Voit siten löytää tarvitsemasi IT-osaajan helposti ja säästää rekrytoinnissa tai asiantuntijavuokrauksessa sekä aikaa, että rahaa.

GuruTori-palvelu käytännössä

GuruTori on käytännössä listaus vapaista tai hyvin pian vapautuvista IT-alan ammattilaisista, jotka ovat motivoituneita näyttämään osaamistaan uusissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Gurut esitellään palvelussa omalla nimellä ja heidän osaamista ja työkokemusta tuodaan esiin CV:n ja lyhyen kuvauksen avulla. Olemme keskustelleet jokaisen IT-ammattilaisen kanssa ja varmistaneet, että palvelussa tarjolla olevien IT-osaajien osaamisalueet ja roolit on syvällisesti ja laadukkaasti kuvattu. Siten henkilöitä on helpompi vertailla keskenään ja löytää juuri kuhunkin tehtävään sopiva osaaja.

GuruTori-listaan pääsee tutustumaan liittymällä maksuttoman palvelun käyttäjäksi. Liittymisen jälkeen saat 1-2 kertaa kuukaudessa GuruTori-kirjeen mukana linkin ja salasanan palveluun. Palvelussa voit kaikessa rauhassa tutustua vapaina oleviin IT-osaajiin ja katsastaa löytyykö torilta tällä kertaa tekijää täyttämään osaamistarvettanne. Tarve IT-osaajalle voi olla kaikkea projektiluontoisen osa-aikaisen toimeksiannon tai kokoaikaisen vakituisen työn väliltä. Osaajia löytyy siis niin rekrytoitavaksi kuin vuokrattavaksi erilaisiin projekteihin.

Gurutorilta IT-osaaja nopeasti, edullisesti ja helposti

GuruTori on mahdollisuus löytää etsimänne IT-osaaja nopeammin, sillä vaikka uusi salasana listaan julkaistaan n. 2 kertaa kuukaudessa, palvelu päivittyy ja on käytössänne 24/7/365. Eli voitte käynnistää resursointiprojektin välittömästi tarpeen ilmettyä tutustumalla vapaana oleviin kandidaatteihin GuruTorilla. Jos sopivaa tekijää ei sillä kertaa torilta löydy, kannattaa silti olla meihin yhteydessä, sillä rekrytointikonsulttiemme käytössä on IT-alan ammattilaisista koostuva laaja asiantuntija- ja alihankkijaverkosto.

GuruTorin avulla voitte saavuttaa myös kustannushyötyjä. Palveluun liittyminen ja käyttö on maksutonta. Veloitettavaa syntyy vasta, mikäli GuruTorin kautta löytyneestä tekijästä tehdään rekrytointitoimeksianto ja silloinkin veloitus on vain puolet suorahaun hinnasta. Vuokraushinnat sovitaan tapauskohtaisesti.

Kun löydät GuruTorilta teitä kiinnostavan IT-ammattilaisen, soitto meille riittää. Vastaamme kandidaattien kanssa tapahtuvasta yhteydenpidosta, alustavista osaamisen varmistavista työhaastatteluista sekä sopimusneuvotteluista.

Tässä vielä GuruTori pähkinänkuoressa:

  • Ajantasainen tieto vapaista tai pian vapautuvista IT-osaajista
  • Osaajat esillä henkilöinä ja osaamisprofiilit yksityiskohtaisia
  • Käyttäjäystävällinen ja jatkuvasti päivittyvä alusta
  • Palveluun liittyminen maksutonta
  • Voit joko rekrytoida tai vuokrata asiantuntijan
  • Rekrytointitoimeksiantojen lopullinen kustannus on puolet suorahaun hinnasta. Asiantuntijavuokrauksen tuntihinta/kuukausiveloitus sovitaan projekti kerrallaan.
  • Hallinnolliset asiat hoituvat Nicon rekrytointikonsulttien rautaisella kokemuksella

Liittymällä GuruTori-palvelun käyttäjäksi pääset ensimmäisten joukossa katsastamaan sieltä löytyviä IT-osaajia, jotka ovat joko heti tai pian kiinnitettävissä.

Ota niskalenkki IT-osaajapulasta ja liity GuruTorimme käyttäjäksi!

TILAA GURUTORI-PALVELU

GuruTori palvelee yrityksiä, jotka tarvitsevat projekteihinsa it-osaajia. Tilaa palvelu, niin tiedät mistä seuraavan kerran aloittaa vapaiden it-asiantuntijoiden etsintä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Ota niskalenkki IT-osaajapulasta ja liity GuruTorimme käyttäjäksi!

Ota yhteyttä kaikissa GuruTori-palveluun liittyvissä asioissa:

Minna Ahonen, GuruTori Service owner

gurutori@nico.fi

Lue seuraavaksi

- 5.9.2023

GuruTorilla tapahtuu paljon ennen kuin it-osaaja esittäytyy asiakkaalle

Osaajien etsiminen on työelämän kriittinen haaste. It-alalla on usein kiire löytää osaaja, ja hyvä keino käynnistää rekrytointiprosessi nopeasti on käydä GuruTorilla. GuruTorin tehtävä on nopeuttaa...

Tilaa asiakaskirje