Blogi

Löydä IT-ammattilaisia entistä nopeammin (ja edullisemmin)

Miltä kuulostaisi se, että sinulla on aina ajantasainen näkymä heti vapaisiin IT-osaajiin, joiden osaaminen ja saatavuus on varmistettu?

GuruTorilta löytyy vapaana tai pian vapautumassa olevia kysyttyjä IT-ammattilaisia, jotka ovat valmiina välittömästi tarttumaan uusiin haasteisiin. Osaajia löytyy niin rekrytoitavaksi kuin vuokrattavaksi projekteihin.

Olemme keskustelleet jokaisen IT-ammattilaisen kanssa ja varmistaneet, että palvelussa tarjolla olevien, omilla nimillään esiintyvien henkilöiden osaamisalueet ja roolit on syvällisesti ja laadukkaasti kuvattu. Siten henkilöitä on helpompi vertailla keskenään ja löytää juuri kuhunkin tehtävään sopiva osaaja rekrytoitavaksi.

Palvelussa on esillä uusia tehtäviä hakevia, projekteistaan vapautumassa olevia tai jo vapaita IT-ammattilaisia palkkalistoiltamme ja alihankkijaverkostostamme. Voit siten löytää tarvitsemasi IT-osaajan helposti ja säästää rekrytoinnissa tai asiantuntijavuokrauksessa rahaa ja aikaa. GuruTorilla esillä olevat ammattilaiset ovat motivoituneita näyttämään osaamistaan uusissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä.

Pilotoinnin aikana palvelua jo käyttäneet ovat kokeneet IT-ammattilaisten profiileihin tutustumisen olevan helppoa. Palveluun rekisteröityneille käyttäjille lähetetään osaajia esitteleviä uutiskirjeitä 1–2 kertaa kuussa, mikä on koettu sopivaksi tahdiksi. Kaiken kaikkiaan GuruTorin kautta osaajista tiedottamisen on koettu olevan erittäin sujuvaa.

Palvelu on maksuton ja liittymällä palvelun käyttäjäksi pääset ensimmäisten joukossa katsastamaan sieltä löytyviä IT-osaajia, jotka ovat heti tai pian kiinnitettävissä.

Kun löydät teitä kiinnostavan IT-ammattilaisen, soitto meille riittää. Vastaamme kandidaattien kanssa tapahtuvasta yhteydenpidosta, alustavista osaamisen varmistavista työhaastatteluista ja sopimusneuvotteluista. Rekrytointitoimeksiannon kustannus on puolet suorahaun hinnasta.

Tässä vielä GuruTori pähkinänkuoressa:

  • Ajantasainen tieto vapaista tai pian vapautuvista IT-osaajista
  • Osaajat esillä henkilöinä ja osaamisprofiilit yksityiskohtaisia
  • Käyttäjäystävällinen ja jatkuvasti päivittyvä alusta
  • Palveluun liittyminen maksutonta
  • Voit joko rekrytoida tai vuokrata asiantuntijan
  • Rekrytointitoimeksiantojen lopullinen kustannus puolet suorahaun hinnasta. Asiantuntijavuokrauksen tuntihinta/kuukausiveloitus sovitaan projekti kerrallaan.
  • Hallinnolliset asiat hoituvat Nicon rekrytointikonsulttien rautaisella kokemuksella

Ota niskalenkki IT-osaajapulasta ja liity GuruTorimme käyttäjäksi tästä.

Lisätietoja:

Emilia Grön

+358 (0) 45 121 0114
emilia.gron@fujitsu.com

- 21.11.2022

Yrittäjä – nyt kannattaa varmistaa, että YEL-työtulosi on ajan tasalla

Paraikaa eduskunnan valiokuntakäsittelyssä olevan yrittäjän eläkelain (YEL) uudistuksen on tarkoitus astua voimaan 2023 alusta. Kun varmistat ennen vuodenvaihdetta työtulosi oikean tason, tiedät ensi vuoden eläkemaksun...

- 14.11.2022

Jokainen hanke kehittää it-ammattilaisen osaamista – Pääset isoihin asiakasprojekteihin, kun panostat myös sertifiointiin

Totta. It-alan osaajilla on kysyntää ja mitä enemmän sinulla on näyttöä osaamisesta, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada haluamiasi töitä ja päästä mukaan haastavampiin asiakasprojekteihin....

- 1.11.2022

Valitse heti suorahaku – anna osaavan rekrytointikonsultin löytää IT-asiantuntija ja säästä omaa aikaasi

IT-alan rekrytointi on ollut haasteellista jo pitkään. Asiakas on lähes aina ensin kokeillut ilmoittelua saamatta yhtään tehtävän vaatimukset täyttävää hakijaa. Sen jälkeen asiakas yleensä valitsee...

Tilaa asiakaskirje