Blogi

Löydä IT-ammattilaisia entistä nopeammin (ja edullisemmin)

Miltä kuulostaisi se, että sinulla on aina ajantasainen näkymä heti vapaisiin IT-osaajiin, joiden osaaminen ja saatavuus on varmistettu?

GuruTorilta löytyy vapaana tai pian vapautumassa olevia kysyttyjä IT-ammattilaisia, jotka ovat valmiina välittömästi tarttumaan uusiin haasteisiin. Osaajia löytyy niin rekrytoitavaksi kuin vuokrattavaksi projekteihin.

Olemme keskustelleet jokaisen IT-ammattilaisen kanssa ja varmistaneet, että palvelussa tarjolla olevien, omilla nimillään esiintyvien henkilöiden osaamisalueet ja roolit on syvällisesti ja laadukkaasti kuvattu. Siten henkilöitä on helpompi vertailla keskenään ja löytää juuri kuhunkin tehtävään sopiva osaaja rekrytoitavaksi.

Palvelussa on esillä uusia tehtäviä hakevia, projekteistaan vapautumassa olevia tai jo vapaita IT-ammattilaisia palkkalistoiltamme ja alihankkijaverkostostamme. Voit siten löytää tarvitsemasi IT-osaajan helposti ja säästää rekrytoinnissa tai asiantuntijavuokrauksessa rahaa ja aikaa. GuruTorilla esillä olevat ammattilaiset ovat motivoituneita näyttämään osaamistaan uusissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä.

Pilotoinnin aikana palvelua jo käyttäneet ovat kokeneet IT-ammattilaisten profiileihin tutustumisen olevan helppoa. Palveluun rekisteröityneille käyttäjille lähetetään osaajia esitteleviä uutiskirjeitä 1–2 kertaa kuussa, mikä on koettu sopivaksi tahdiksi. Kaiken kaikkiaan GuruTorin kautta osaajista tiedottamisen on koettu olevan erittäin sujuvaa.

Palvelu on maksuton ja liittymällä palvelun käyttäjäksi pääset ensimmäisten joukossa katsastamaan sieltä löytyviä IT-osaajia, jotka ovat heti tai pian kiinnitettävissä.

Kun löydät teitä kiinnostavan IT-ammattilaisen, soitto meille riittää. Vastaamme kandidaattien kanssa tapahtuvasta yhteydenpidosta, alustavista osaamisen varmistavista työhaastatteluista ja sopimusneuvotteluista. Rekrytointitoimeksiannon kustannus on puolet suorahaun hinnasta.

Tässä vielä GuruTori pähkinänkuoressa:

  • Ajantasainen tieto vapaista tai pian vapautuvista IT-osaajista
  • Osaajat esillä henkilöinä ja osaamisprofiilit yksityiskohtaisia
  • Käyttäjäystävällinen ja jatkuvasti päivittyvä alusta
  • Palveluun liittyminen maksutonta
  • Voit joko rekrytoida tai vuokrata asiantuntijan
  • Rekrytointitoimeksiantojen lopullinen kustannus puolet suorahaun hinnasta. Asiantuntijavuokrauksen tuntihinta/kuukausiveloitus sovitaan projekti kerrallaan.
  • Hallinnolliset asiat hoituvat Nicon rekrytointikonsulttien rautaisella kokemuksella

Ota niskalenkki IT-osaajapulasta ja liity GuruTorimme käyttäjäksi tästä.

Lisätietoja:

Emilia Grön

+358 (0) 45 121 0114
emilia.gron@fujitsu.com

- 17.3.2023

Sami Ripatti hallitsee arkkitehtuurin ja osaa haastaa toimittajien teknologiaratkaisut

Teknisenä projektipäällikkönä Patentti- ja rekisterihallituksella (PRH) työskentelevän Sami Ripatin on helppo hymyillä, sillä neljän projektin samanaikainen käyttöönotto on sujunut mallikkaasti. Asiakkaat voivat jatkossa maksaa useamman...

- 3.3.2023

Näistä syistä kokenut IT-ammattilainen ei tullut teille töihin!

IT-osaajapula on tuskin kenellekään uutinen, mutta kuinka monessa yrityksessä on aidosti pohdittu sitä, mikä saa tavoitellut kandidaatit vaihtamaan nykyisestä hyvästä työpaikasta ja ottamaan uuden tarjouksen...

- 2.3.2023

6+1 vinkkiä rekrytoivalle esimiehelle kuinka saat työnhakijat kiinnostumaan yrityksestäsi

Tiedetäänkö teidän yrityksessänne, millaisin keinoin it-alan parhaat osaajat saadaan töihin juuri teille? Millaisia asioita it-osaajat arvostavat ja minkälaiset it-alan työpaikat löytävät tekijänsä parhaiten? It-alan rekrytointikonsultti...

Tilaa asiakaskirje