Heidi Hänninen

Monipuolista rekrytointien ja HR:n kokemusta

heidi_MG_1273_crop

Vuodesta 2016 Nicolla työskennelleellä Heidi Hännisellä on pitkä kokemus IT-alan lisäksi myös muilta toimialoilta, mikä täydentää oivallisesti Nicon rekrytointikonsulttien kokonaisosaamista.

Heidi lähti aikoinaan opiskelemaan teknistä alaa ja valmistuikin diplomi-insinööriksi TKK:lta vuonna 2007. Jo näiden opintojen aikana hänelle oli kuitenkin herännyt kiinnostus ihmismieltä kohtaan ja matka jatkui psykologian opintojen kautta HR-uralle.

Heidi laajentaa Nicon rekrytointikonsulttien kokonaisosaamista monipuolisella taustallaan. Hänellä on omakohtaista kokemusta myös asiakkaan puolelta pöytää työskenneltyään aiemmin urallaan HR-tehtävissä lääketeollisuudessa ja rakennusalalla sekä Nokian palveluksessa. Myös henkilöarvioinnit ja soveltuvuusarvioinnit ovat Heidille tuttuja.

Nicon vahvuutena Heidi pitää erikoistumista nimenomaan IT-alan henkilöstötarpeisiin. Sitä kautta he löytävät kaikkein vaativimpiinkin positioihin sopivia kandidaatteja tehokkaasti ja verkostot alan huippuosaajiin ovat kunnossa. Yhteen toimialaan keskittyminen mahdollistaa myös hiljaisen tiedon kertymisen esim. eri IT-roolien palkkatasoista ja tämä puolestaan mahdollistaa asiakasyritysten konsultoimisen mm. avoimien tehtävien roolikuvauksiin liittyen.

Heidi on mukana kautta linjan Nicon eri palveluissa eli tarvittaessa hän ottaa osaa niin suorahakuihin, muihin rekrytointeihin, henkilöstövuokraukseen kuin jatkuviin resursointikumppanuuksiin. Rekrytointikonsultoinnin lisäksi Heidi vastaa Nicolla myös sisäisestä HR:stä ja koordinoi markkinoinnin toimenpiteitä. Heidi panostaa myös hakijakokemukseen ja antaa mielellään palautetta CV:stä ja hakemuskirjeestä.

Ota yhteyttä:

+358 (0)50 346 0081
heidi.hanninen@fujitsu.com