Löydä kokenut IT-projektipäällikkö nopeasti

Parhaat asiantuntijat löytävät parhaat asiantuntijat! Meiltä saat kokeneen IT-projektipäällikön, haet sitten tiettyyn toimialaan, teknologiaan tai järjestelmään erikoistunutta asiantuntijaa.

Ota yhteyttä

Ketterä tapa löytää IT-projektipäällikkö

Onko yrityksellänne etsinnässä kokenut IT-projektipäällikkö, jolla on hallussaan niin käyttöönotto- kuin transitioprojektitkin? Olemme nopean toiminnan IT-resursointikumppani – saat meiltä ketterästi ja kustannustehokkaasti IT-projektipäällikön. Henkilöstövuokraus on nopea ja riskitön vaihtoehto IT-osaajien hankkimiseen etenkin nyt, kun tilanne on alati muuttuva.

Hyvä IT-projektipäällikkö on rautainen asiantuntija, joka pitää hyppysissään laajatkin projektit ja ohjaa tiimiä parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Me olemme vuokranneet ja rekrytoineet asiakasyrityksiimme satoja IT-projektipäälliköitä esimerkiksi Scrum Masterin, Product Ownerin, SAFe Coachin ja hankepäällikön tehtäviin. Löydämme roolista ja sen nyansseista riippumatta aina parhaat IT-asiantuntijat asiakkaillemme. IT-projektipäällikkö löytyy avullamme nopeasti ja helposti avaimet käteen -palveluna.

Ota yhteyttä

Miksi Nico?

Olemme Suomen kyvykkäin IT-osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausasiantuntija. Meillä työskentelee IT-taustaisia rekrytointikonsultteja, joten voit olla varma, että konsultti ymmärtää syvällisesti bisnestänne ja tarpeitanne. Autamme yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita menestymään resursoimalla ja rekrytoimalla parhaat IT-alan asiantuntijat nopeasti ja tehokkaasti. Luottamuksen osoituksena asiakkaamme ovat antaneet meille tyytyväisyysarvosanaksi huiman 4,53/5.

Meidän kanssamme osaavan IT-projektipäällikön rekrytointi etenee jouhevasti:

  1. Kartoitamme tarpeenne ja määrittelemme tarkan tehtävänkuvan
  2. Esittelemme tuohon kuvaukseen parhaiten sopivat tekijät teille
  3. Te teette valinnan tiimiinne sopivasta IT-projektipäälliköstä

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

”Olemme saaneet Nicolta tarpeemme mukaisia, tasokkaita osaajia nopeasti. Yhteistyö on sujunut hyvin myös kansainvälisissä projekteissa.”

”Resursointikumppanuus Nicon kanssa on auttanut meitä skaalaamaan omien hankkeidemme edistämistä oikea-aikaisesti ja budjettimme huomioiden.” 

”Nicon kyky reagoida äkillisiin resurssitarpeisiimme paikkakunnasta riippumatta on pelastanut meidät useamman kerran.”

Olemme luotettava ja osaava kumppani

  • Asiakastyytyväisyytemme on 4,53/5
  • Olemme toteuttaneet yli 15 000 toimeksiantoa
  • Keskitymme sataprosenttisesti IT-alan henkilöstöpalveluihin
  • Meillä on jo 20 vuotta rautaista kokemusta
  • Liikevaihtomme on 10 miljoonaa euroa
  • Meillä on AAA-luottoluokitus
  • Olemme osa johtavaa globaalia IT-konsernia

Ota yhteyttä, jos etsitte kokenutta ja osaavaa IT-projektipäällikköä nopealla aikataululla. Me etsimme teille parhaan asiantuntijan!

Ota yhteyttä

Edut asiakkaalle

Nopea

Henkilöstövuokraus on nopea ja ketterä vaihtoehto it-projektien miehittämiseen. Saat meiltä osaavat ja kokeneet it-asiantuntijat.

Riskitön

Kun tarve on väliaikainen tai rekrytointi ei ole vaihtoehto, it-asiantuntijan vuokraaminen on hyvä keino resursoida. Maksat vain tehdystä työstä.

Joustava

It-henkilöstövuokraus joustaa asiakkaan tarpeen mukaan. Saat kauttamme aina parhaat it-osaajat vuokralle ja sinulla on halutessasi myös rekrytointioptio.

Kokeile ja varmistu

Löysimme it-alan asiakkaallemme Cloud Specialistin kokeile ja varmistu -mallilla. Valittu henkilö työskenteli 12 kuukautta Nicossa vuokrattuna loppuasiakkaalle. Asiantuntijan tavoitteena oli automatisoida käyttöönottoon, operointiin, valvontaan, skaalautumiseen ja jatkuvuuden hallintaan liittyviä toimintoja. Samalla asiantuntija kouluttautui ja sertifioitui pilvipalvelutoimittajan (Azure) opintopolkujen mukaisesti. Vuoden kuluttua asiakas oli edelleen tyytyväinen valintaansa ja rekrytoi henkilön omaan yritykseensä.

Cloud Specialist

Henkilöstövuokraus

Vuokrasimme teollisuusalan yritykselle projektipäällikön noin puolen vuoden toimeksiantoon. Kokenut projektipäällikkömme työskenteli logistiikan integraatioiden parissa, aina testauksesta pilotoinnin kautta tuotantoon ja edusti yritystä partnereiden ja toimittajien suuntaan. Projektipäälliköllämme on samanaikaisesti useita pieniä projekteja käynnissä eli päivät ovat hyvin vaihtelevia. Oman lisänsä tuo myös kansainvälisyys.

Projektipäällikkö

Suorahaku

Rekrytoimme vakuutusalan asiakkaallemme BI (business intelligence) -asiantuntijan. Hänen tehtävänään oli vahvistaa asiakkaan raportointitiimiä. Tehtävänkuva sisälsi tietovarastojen ja raportoinnin kehittämistä ja ylläpitoa. Käytetyt teknologiat ja ohjelmistot ovat Power BI, MS SQL, SAP BO ja Informatica. Onnistuimme löytymään asiakkaalle useita potentiaalisia kandidaatteja, eri tyyppisillä profiileilla ja asiakkaalla oli positiivinen haaste valita näistä parhaiten tiimiä täydentävä henkilö.

Business Intelligence Specialist

Kumppanuus

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus eli Valtori sai Nicon kautta projektiinsa kokeneen it-projektipäällikön, Kalle Mattilan, huolehtimaan Suomen suurimman etäkäyttöpalvelun kehitysprojektista. Kauko-palvelun tuotepäällikkö Pekka Vanhoja kertoo, että yhteistyö Kallen kanssa on sujunut hyvin. ”Kallen vahva ote projektinhallinnasta on auttanut projektin edistämisessä myös haastavien tilanteiden edessä. Järjestelmällinen työskentelytapa luo projektille ja projektitiimille hyvän pohjan toimia. Projektipäällikön rooli projektissa, jossa toimitaan monitoimittajaympäristössä, on kriittinen ja Kalle on tässä hoitanut toimittajatahojen koordinointia ja ohjausta hienosti.”

Tähtiagenttimme palveluksessasi

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä