Blogi

Nicon kumppanuusmallin kautta uusia asiakastoimeksiantomahdollisuuksia, näin se toimii

Nicon IT alihankkijaverkoston vetäjä Petteri Lehtonen

Meillä kysyntä uusille it-ammattilaisille erilaisiin asiakastoimeksiantoihin on kovaa ja siksi laajennamme jatkuvasti alihankkijakumppaniverkostoamme. Kumppaniksi rekisteröityminen ei velvoita mihinkään, vaan luo kanavan uusille asiakastoimeksiantomahdollisuuksille. Olet Nicon kumppanilistalla ja me olemme sinulle myyntikanava.

Rekisteröitymisestä saat automaattisen viestin, jossa kannustetaan tilaamaan toimeksiantovahti. Se lähettää tiedon avoimista toimeksiannoistamme ja mahdollisista kilpailutuksista sähköpostiisi. Lisäksi viestissä on sähköpostiosoite, josta voit kysyä lisätietoja, sekä linkki nettisivuillemme.

Kun olet rekisteröitynyt ja näet sinua kiinnostavan toimeksiannon, jätä hakemuksesi siihen ja ole tarvittaessa yhteydessä meihin. Tarjoamme sinun osaamistasi toimeksiantoon, jos se vastaa asiakkaan odotuksia. Teemme kanssasi sopimuksen, kun asiakas on valinnut sinut ensimmäiseen toimeksiantoon.

Vaihtoehtoinen reitti, joka laukaisee tarpeen sopia yhteistyöstä kirjallisesti, on kilpailutus tai tarjouspyyntö. Kun sinun järjestelmäämme kirjaamat osaamis- ja kokemustiedot vastaavat asiakasprojekteissa tarvittavaa, otamme yhteyttä. Keskustelemme työtilanteestasi ja käymme lävitse projektiin liittyvät reunaehdot, ja sinä päätät, oletko mukana vai et.

Jos on tarve, pyydämme sinua osallistumaan tarjousdokumenttien täyttämiseen. Etenkin julkisen sektorin kilpailutuksissa pyydetään jokaisesta it-ammattilaisesta yksityiskohtaisia kuvauksia. Tätä tietoa on usein hankala täyttää pelkän CV:n perusteella. Toisaalta haluamme aina tarkistaa, että CV:een tiedot ovat ajan tasalla.

Puitesopimus määrittää säännöt ja periaatteet

Tähtäämme pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin, jossa sinä pääset mahdollisimman vähällä hallintotyöllä. Tyypillisesti teemme alihankkijoidemme kanssa puitesopimuksen, jossa sovimme toistaiseksi voimassa olevat ehdot ja periaatteet yhteistyölle. Tämän sopimusmallin etuna on se, että uusien toimeksiantojen realisoituessa, sopimusehtoihin ei tarvitse enää palata.

Nicona toimimme aina vastuullisesti sääntöjen ja asetusten mukaisesti. Jotta voimme aina varmistua myös kaikkien uusien toimittajiemme vastuullisesta sääntöjen ja asetusten asianmukaisesta toiminnasta, teemme kaikille uusille toimittajillemme aina ensin Third Party Due Diligence tarkistuksen.

Myös tilaajavastuulaki velvoittaa meitä ja ennen sopimuksen solmimista meidän tuleekin varmistua, että kumppanimme täyttävät lakisääteiset velvoitteensa. Siksi pyydämme esimerkiksi kaupparekisteriotteen sekä selvitykset verojen ja eläkkeiden maksuista. Jos yrityksesi työllistää useamman henkilön pyydämme selvityksen mm. työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista ja työnantajavelvoitteiden hoidosta.

Tietosuojaliite (DPA) on aina osa sopimusta. Kun asiakasprojekti alkaa, sinun vastuullasi on lisäksi perehtyä asiakkaan tietosuojakäytäntöihin. Jos asiakkailla on yhteiskunnallisesti merkittävää tietoa, heillä saattaa olla oikeus teetättää turvallisuusselvitys heille työtä tekevistä henkilöistä.

Työstä maksamme aina markkinahinnan, sillä hinnoittelumme on dynaamista.

Osallistumme kilpailutuksiin, ja asiakkaamme kysyvät asiantuntijoita projekteihin usein nopealla aikataululla. Joskus voi olla haaste löytää projekteihin juuri niissä tarvittavaa osaamista. Sen takia alihankkijaverkostossamme on paikka myös sinulle.

Liity nyt mukaan! Kerro meille osaamisestasi sekä asiakasprojekteistasi.

Lisätietoja:

Petteri Lehtonen

+358 (0)40 718 2051
petteri.lehtonen@fujitsu.com

Petteri Lehtonen toimii Nicossa alihankinnasta ja freelanceryhteistyöstä vastaavana managerina ja hänelle on pitkä tausta kumppaniverkostojen rakentamisesta.

Lue myös:

Freelancer tai it-alan yrittäjä, onko sinulla myynnin lisäkanavia uusiin toimeksiantoihin

 

- 5.6.2023

Freelancer tai it-alan yrittäjä, onko sinulla myynnin lisäkanavia uusiin toimeksiantoihin?

Työn luonne muuttaa muotoaan – trendi on, että yhä useammat yritykset haluavat vuokrata asiantuntijoita tai asiantuntijatiimejä suuriinkin hankkeisiin. Varsinkin tällä hetkellä monet yritykset suosivat rekrytoinnin...

- 24.5.2023

Vastuullisuus ei ole vain sanahelinää vaan arkista tekemistä!

Liiketoiminnan vastuullisuuden merkitys kasvaa koko ajan ja siitä voidaan valjastaa merkittävä kilpailuedun lähde myös IT-alalla, sillä yhä useampi yritys, sijoittaja ja asiakas asettaa vastuullisesti toimivat...

- 24.5.2023

Vuokrattu IT-ammattilainen voi olla timantti, joka tekee työnsä projektissa ja kehittää samalla organisaatiotasi

Kun yritykseen vuokrataan ulkopuolelta uusi henkilö, tavoite on aina löytää tehtävään sopiva huipputyyppi. Mutta miksi tyytyä tähän, kun voi olla mahdollista löytää ammattilainen, joka varsinaisen...

Tilaa asiakaskirje