Blogi

IT-ammattilainen, löydä unelmatyösi uuden palvelumme avulla

Avoimia työpaikkoja läpi kahlatessa törmää usein siihen, että it-työmarkkinoilla käy kuhina. Samaan aikaan monella it-osaajalla on kuitenkin haasteena löytää sopivia projekteja. Kyseessä on kohtaanto-ongelma, jossa asiakasprojektit ovat vailla tekijöitä ja it-ammattilaiset vailla seuraavaa toimeksiantoa.

Olemme Nicossa tunnistaneet tämän haasteen ja ratkaisuksi luoneet GuruTori-palvelun. GuruTori auttaa uusia toimeksiantoja etsiviä it-konsultteja ja it-alan asiantuntijoita etsiviä asiakkaita löytämään toisensa. GuruTorin avulla haluamme osaltamme auttaa sinua it-alan osaaja, löytämään projektit ja työtehtävät, joissa voit näyttää parasta osaamistasi!

GuruTori käytännössä

GuruTori on listaus vapaista tai hyvin pian vapautuvista it-alan ammattilaisista, jotka aktiivisesti etsivät uusia projekteja ja toimeksiantoja. Palvelun tilanneet asiakkaamme hyödyntävät tätä päivittyvää it-asiantuntijalistausta resursointi- ja rekrytointitarpeisiinsa. Sinulle it-alan ammattilainen, GuruTori on siis mahdollisuus markkinoida omaa osaamistasi meidän koostamalle potentiaalisten asiakkaiden ryhmälle ja päästä sitä kautta mukaan uusiin mielenkiintoisiin projekteihin ja toimeksiantoihin. GuruTorille liittyminen ei sido sinua mihinkään, eikä se maksa sinulle mitään.

CV avaa tien haluamaasi projektiin

Gurut esitellään palvelussa omalla nimellä ja heidän osaamisensa ja kokemuksensa tuodaan esiin CV:n ja lyhyen kuvauksen avulla, joten ensiaskeleesi kohti mielenkiintoisia toimeksiantoja on ansioluettelon päivitys. Vaikka IT-alalla on osaajapula, asiakasyrityksillä on yleensä mahdollisuus valita asiakasprojekteihin tai työtehtäviin sopiva henkilö useammasta vaihtoehtoisesta osaajasta. Siksi hyvä, ajatuksella laadittu CV on merkittävä tekijä, jolla voit vakuuttaa ja erottua muista hakijoista. Kun ansioluettelo kuvaa ajantasaisesti ja tarkasti osaamistasi ja kokemustasi, varmistat mahdollisuutesi päästä kiinni sinua eniten kiinnostaviin ja motivoiviin projekteihin.

Pääset helposti alkuun CV:n päivittämisessä hyödyntämällä Nicon CV-pohjaa, mutta muutkin CV-pohjat käyvät hyvin.

Lue Heidin hyvät vinkit CV:n päivittämiseen: Hakemus ja CV kuntoon 4:llä vinkillä

NÄIN PÄÄSET MUKAAN GURUTORILLE

GuruTorilla esitellään uusia toimeksiantoja parhaillaan etsiviä vapaita tai pian vapautuvia it-alan kokeneita konkareita, jotka ovat tottuneet tekemään itsenäistä asiantuntijatyötä. Jos täytät nämä vaatimukset ja olet parhaillaan etsimässä uutta työpaikkaa tai olet käytettävissä seuraavaan Nicossa avautuvaan toimeksiantoon, kannattaa sinun lähettää meille avoin hakemus. Mikäli osaamisesi vastaa GuruTorin sen hetkistä tarvetta, luomme sinulle profiilin palveluun. Avoimen hakemuksen avulla liityt jokatapauksessa asiantuntijaverkostoomme, josta Nicon rekryagentit etsivät kokoajan sopivia tekijöitä avoimiin toimeksiantoihin. Lähetä meille avoin hakemus ja tilaa työpaikkavahti sähköpostiisi.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään töitä freelancerina tai alihankkijana, liity alihankkijaverkostoomme  ja tilaa uudet toimeksiannot sähköpostiisi.

Valinta on sinun

Ansioluettelon päivittäminen ja meille lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Parhaimmassa tapauksessa siihen käytetty aika maksaa itsensä takaisin houkuttelevina työtarjouksina. Olemalla ajantasaisella ansioluettelolla mukana palvelussamme proaktiivisesti jo ennen nykyisen työtehtävän tai projektin päättymistä, varmistat että sinulla on parhaat mahdollisuudet päästä mukaan niihin projekteihin, jotka ovat sinulle kaikkein mieleisimpiä.

Haluamme auttaa sinua löytämään unelmatyösi tai haaveprojektisi, jossa oikeasti viihdyt ja pääset hyödyntämään osaamistasi sekä kokemustasi. Valinta siitä, lähdetkö etenemään asiassa, on aina sinun.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Lue seuraavaksi

- 5.9.2023

GuruTorilla tapahtuu paljon ennen kuin it-osaaja esittäytyy asiakkaalle

Osaajien etsiminen on työelämän kriittinen haaste. It-alalla on usein kiire löytää osaaja, ja hyvä keino käynnistää rekrytointiprosessi nopeasti on käydä GuruTorilla. GuruTorin tehtävä on nopeuttaa...

- 28.8.2023

Löydä IT-ammattilaisia entistä nopeammin (ja edullisemmin)

Miltä kuulostaisi se, että sinulla on aina ajantasainen näkymä heti vapaisiin IT-osaajiin, joiden osaaminen ja saatavuus on varmistettu? GuruTori on Nicon tarjoama palvelu, joka auttaa...

Tilaa asiakaskirje