Blogi

IT-ammattilainen, löydä unelmatyösi uuden palvelumme avulla

Avoimia työpaikkoja läpi kahlatessa törmää aina siihen, että IT-työmarkkinoilla käy kuhina. Samaan aikaan monella IT-osaajalla on haasteena löytää sopivia projekteja. Kyseessä on kohtaanto-ongelma, jossa asiakasprojektit ovat vailla innokkaita tekijöitä ja IT-ammattilaiset vailla innostavaa työtä.

Olemme Nicolla tunnistaneet tämän haasteen ja lähteneet rakentamaan palvelua, joka yhdistää IT-ammattilaiset ja asiakkaat yhä paremmin. GuruTorin avulla haluamme osaltamme auttaa IT-osaajia löytämään projektit ja työtehtävät, joissa he voivat näyttää parasta osaamistaan.

Olet tehnyt erilaisia projekteja ja kun mietit asiaa, voit sulkea pois aloja ja järjestelmiä, joiden parissa et halua työskennellä. Kun tunnistat, että osaamisesi puolesta sinun pitäisi saada toisenlaisia työtehtäviä, ensiaskel niihin on ansioluettelon päivitys.

Jos olet käytettävissä seuraavaan projektiin tai etsimässä uutta työpaikkaa, toivomme että muokkaat CV:si Nicon pohjaan tästä ja tämän jälkeen liityt alihankkijaverkostoomme täältä. Voit myös liittyä alihankkijaverkostoomme omalla CV:lläsi, jossa on kuvattu tekemäsi projektit tarkasti.

CV avaa tien haluamaasi projektiin

Vaikka IT-alalla on osaajapula, ostavalla yrityksellä on yleensä mahdollista valita asiakasprojektiin tai työtehtävään sopiva henkilö useammasta osaajasta ja silloin hyvä CV on valttia. Kun ansioluettelo on ajan tasalla, varmistat, että saat sinua eniten kiinnostavat ja motivoivat projektit.

Työkokemusta listatessasi avaa napakasti roolisi vastuut ja työtehtävät, sillä tehtävänimike ei kerro riittävästi kokemuksestasi ja osaamisestasi.

CV:ssä on tärkeätä listata asiakasprojektit ja kuvata niiden sisältö. Kerro, millaisia projekteja olet tehnyt, missä kokoluokassa ja mitkä olivat käytetyt teknologiat? Jos haet esimerkiksi projektipäällikkötehtäviä, asiakasta kiinnostaa etenkin aiempi projektikokemuksesi.

Jos olet opiskellut projekteissa tai omatoimisesti uusia teknologioita, koodannut, suorittanut sertifikaatteja tai tutkintoja tai muuten kehittänyt osaamistasi, kaikki tämä kannattaa listata vaikka ranskalaisin viivoin.

Haluamme auttaa sinua löytämään työtehtävän tai projektin, jossa oikeasti viihdyt ja pääset käyttämään osaamistasi sekä kokemustasi. Lähetä täytetty CV tästä ja tilaa uudet toimeksiannot omaan sähköpostiisi tästä.

Valinta on sinun

Ansioluettelon päivittäminen ei sido sinua mihinkään ja siihen käytetty aika maksaa itsensä takaisin parempina työtarjouksina. Valinta siitä, lähdetkö etenemään asiassa on aina sinun.

Tiedotamme asiakkaitamme säännöllisesti ja esittelemme alihankkijaverkostomme uusia projekteja hakevia osaajia, joten uusi palvelumme tarjoaa nopeasti seuraavan projektin vapaille ja pian vapautuville IT-osaajille.

Olemalla ajantasaisella ansioluettelolla mukana palvelussamme, varmistat sen, että saat tehdä haluamaasi tahtiin niitä projekteja, jotka ovat sinulle kaikkein mieleisimpiä. Hallinnolliset asiat hoituvat taustalla Nicon käytäntöjen mukaisesti.

Kehitämme ja pilotoimme palvelua kesän aikana, joten on hyvä aika päivittää omat tiedot ajan tasalle etenkin, jos tiedät työtehtävän tai projektin päättyvän muutamien viikkojen sisällä.

Lue tästä, miten freelancerina tai yrittäjänä saat mielenkiintoisia IT-projekteja tai jätä yhteydenottopyyntö oheisesta painikkeesta!

Ota yhteyttä 

- 21.11.2022

Yrittäjä – nyt kannattaa varmistaa, että YEL-työtulosi on ajan tasalla

Paraikaa eduskunnan valiokuntakäsittelyssä olevan yrittäjän eläkelain (YEL) uudistuksen on tarkoitus astua voimaan 2023 alusta. Kun varmistat ennen vuodenvaihdetta työtulosi oikean tason, tiedät ensi vuoden eläkemaksun...

- 14.11.2022

Jokainen hanke kehittää it-ammattilaisen osaamista – Pääset isoihin asiakasprojekteihin, kun panostat myös sertifiointiin

Totta. It-alan osaajilla on kysyntää ja mitä enemmän sinulla on näyttöä osaamisesta, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada haluamiasi töitä ja päästä mukaan haastavampiin asiakasprojekteihin....

- 1.11.2022

Löydä IT-ammattilaisia entistä nopeammin (ja edullisemmin)

Miltä kuulostaisi se, että sinulla on aina ajantasainen näkymä heti vapaisiin IT-osaajiin, joiden osaaminen ja saatavuus on varmistettu? GuruTorilta löytyy vapaana tai pian vapautumassa olevia...

Tilaa asiakaskirje