It-asiantuntijoiden vuokraus

OLEMME NOPEAN TOIMINNAN
IT-RESURSOINTIKUMPPANI

Meiltä saat osaamista ja hyvällä asenteella toimivia it-asiantuntijoita projekteihisi ketterästi ja kustannustehokkaasti. Henkilöstövuokraus on nopea ja riskitön vaihtoehto it-osaajien hankkimiseen, kun tarve on määräaikainen, osa-aikainen tai kun tarve on uudelle osaamiselle. Osaajaverkostostamme löytyy ohjelmisto- ja infrapalveluiden osaajia: konsultit, projekti-ja palvelupäälliköt, testaus- ja laatupäälliköt, arkkitehdit, kehittäjät ja tuki- ja ylläpito-osaajat.

Ota yhteyttä

Edut asiakkaalle

Nopea

Henkilöstövuokraus on nopea ja ketterä vaihtoehto it-projektien miehittämiseen. Saat meiltä osaavat ja kokeneet it-asiantuntijat.

Riskitön

Kun tarve on väliaikainen tai rekrytointi ei ole vaihtoehto, it-asiantuntijan vuokraaminen on hyvä keino resursoida. Maksat vain tehdystä työstä.

Joustava

It-henkilöstövuokraus joustaa asiakkaan tarpeen mukaan. Saat kauttamme aina parhaat it-osaajat vuokralle ja sinulla on halutessasi myös rekrytointioptio.

Ota yhteyttä

Miten palvelu toimii?

Kartoitamme it-osaajan tarpeen kanssasi. Sovimme yhdessä it-osaajan profiilista, vuokrausaikataulusta, työmäärästä ja tuntihinnasta. Voit valita meidän omista, kokeneista it-asiantuntijoistamme, tai tarvittaessa haemme toiveidesi mukaisen it-asiantuntijan laajasta osaajaverkostostamme, rekrytoimme ja työllistämme hänet hankkeeseesi. Me hoidamme työnantajavelvoitteet, sinä vastaat perehdytyksestä, työn johtamisesta ja työturvallisuudesta. Maksat vain tehdystä työstä. Myös alihankintaverkostomme on käytettävissä.

Tarjolla on osaamista seuraavilta alueilta: Hanke ja projektijohtaminen, Muutosjohtaminen ja -viestintä, Konsultointi, Ohjelmistoarkkitehtuurit ja kehittäminen, Testaus ja laadunvarmistus, it-palveluiden suunnittelu ja johtaminen, it-järjestelmien ylläpito ja tuki sekä it-infra. Keskeisiä käytettyjä menetelmiä ovat Safe, DevOps, Prince2, ISEB ja ITIL.

Kokeile ja varmistu

Löysimme it-alan asiakkaallemme Cloud Specialistin kokeile ja varmistu -mallilla. Valittu henkilö työskenteli 12 kuukautta Nicossa vuokrattuna loppuasiakkaalle. Asiantuntijan tavoitteena oli automatisoida käyttöönottoon, operointiin, valvontaan, skaalautumiseen ja jatkuvuuden hallintaan liittyviä toimintoja. Samalla asiantuntija kouluttautui ja sertifioitui pilvipalvelutoimittajan (Azure) opintopolkujen mukaisesti. Vuoden kuluttua asiakas oli edelleen tyytyväinen valintaansa ja rekrytoi henkilön omaan yritykseensä.

Cloud Specialist

Henkilöstövuokraus

Vuokrasimme teollisuusalan yritykselle projektipäällikön noin puolen vuoden toimeksiantoon. Kokenut projektipäällikkömme työskenteli logistiikan integraatioiden parissa, aina testauksesta pilotoinnin kautta tuotantoon ja edusti yritystä partnereiden ja toimittajien suuntaan. Projektipäälliköllämme on samanaikaisesti useita pieniä projekteja käynnissä eli päivät ovat hyvin vaihtelevia. Oman lisänsä tuo myös kansainvälisyys.

Projektipäällikkö

Suorahaku

Rekrytoimme vakuutusalan asiakkaallemme BI (business intelligence) -asiantuntijan. Hänen tehtävänään oli vahvistaa asiakkaan raportointitiimiä. Tehtävänkuva sisälsi tietovarastojen ja raportoinnin kehittämistä ja ylläpitoa. Käytetyt teknologiat ja ohjelmistot ovat Power BI, MS SQL, SAP BO ja Informatica. Onnistuimme löytymään asiakkaalle useita potentiaalisia kandidaatteja, eri tyyppisillä profiileilla ja asiakkaalla oli positiivinen haaste valita näistä parhaiten tiimiä täydentävä henkilö.

Business Intelligence Specialist

Tähtiagenttimme palveluksessasi

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä