It-asiantuntijoiden vuokraus

OLEMME NOPEAN TOIMINNAN
IT-RESURSOINTIKUMPPANI

Asiantuntijan vuokraaminen voi olla oikotie onneen it-rekryssä. Kun käytät vuokrauspalveluamme, täsmälleen sinun organisaatioosi sopivan it-asiantuntijan löytäminen on täysin meidän vastuullamme ja vältyt itse työläältä rekryprosessilta.

Lähes 90 % asiakkaistamme on jatkanut toimeksiantoa vuokraamamme asiantuntijan kanssa ensimmäisen sopimuksen jälkeen. Usein vuokrattu asiantuntija on myös palkattu yritykseen. Parhaimmillaan vuokrapalvelu voi siis kääntyä ilmaiseksi rekryksi.

Osaajaverkostostamme löydämme sinulle muun muassa:

 • ohjelmisto- ja infrapalveluiden osaajat
 • konsultit
 • projekti-ja palvelupäälliköt
 • testaus- ja laatupäälliköt
 • arkkitehdit
 • kehittäjät
 • tuki- ja ylläpito-osaajat

Tässä muutama esimerkki – verkostostamme löytyy hyvin laaja skaala erilaisia it-asiantuntijoita, joten voit lähestyä meitä kaikissa it-resursointitarpeissa.

Meiltä saat osaamista ja hyvällä asenteella toimivia it-asiantuntijoita hoitamaan projektisi ketterästi ja kustannustehokkaasti. Henkilöstövuokraus on nopea ja riskitön vaihtoehto it-osaajien hankkimiseen, kun tarve on määräaikainen, osa-aikainen tai kun tarve on uudelle osaamiselle. Kun vuokraat asiantuntijan kauttamme me hoidamme työnantajalle kuuluvat kulut ja sinä maksat vain tehdystä työstä.

Ota yhteyttä 

Miten palvelu toimii?

Kartoitamme it-osaajan tarpeen kanssasi. Sovimme yhdessä it-osaajan profiilista, vuokrausaikataulusta, työmäärästä ja tuntihinnasta. Voit valita meidän omista, kokeneista it-asiantuntijoistamme tai tarvittaessa haemme toiveidesi mukaisen it-asiantuntijan laajasta osaajaverkostostamme. Rekrytoimme ja työllistämme hänet hankkeeseesi. Myös alihankintaverkostomme on käytettävissä.

Me hoidamme työnantajavelvoitteet, sinä vastaat perehdytyksestä, työn johtamisesta ja työturvallisuudesta. Maksat vain tehdystä työstä.

Tarjoamme osaamista seuraavilta alueilta:

 • hanke- ja projektijohtaminen
 • muutosjohtaminen ja -viestintä
 • konsultointi
 • ohjelmistoarkkitehtuurit ja kehittäminen
 • testaus ja laadunvarmistus
 • it-palveluiden suunnittelu ja johtaminen
 • it-järjestelmien ylläpito ja tuki sekä it-infra

Keskeisiä käytettyjä menetelmiä ovat mm. Safe, DevOps, Prince2, ISEB ja ITIL.

Ota yhteyttä

Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus eli Valtori sai Nicon kautta projektiinsa kokeneen it-projektipäällikön, Kalle Mattilan, huolehtimaan Suomen suurimman etäkäyttöpalvelun kehitysprojektista. Kauko-palvelun tuotepäällikkö Pekka Vanhoja kertoo, että yhteistyö Kallen kanssa on sujunut hyvin. ”Kallen vahva ote projektinhallinnasta on auttanut projektin edistämisessä myös haastavien tilanteiden edessä. Järjestelmällinen työskentelytapa luo projektille ja projektitiimille hyvän pohjan toimia. Projektipäällikön rooli projektissa, jossa toimitaan monitoimittajaympäristössä, on kriittinen ja Kalle on tässä hoitanut toimittajatahojen koordinointia ja ohjausta hienosti.”

Kokeile ja varmistu

Löysimme it-alan asiakkaallemme Cloud Specialistin kokeile ja varmistu -mallilla. Valittu henkilö työskenteli 12 kuukautta Nicossa vuokrattuna loppuasiakkaalle. Asiantuntijan tavoitteena oli automatisoida käyttöönottoon, operointiin, valvontaan, skaalautumiseen ja jatkuvuuden hallintaan liittyviä toimintoja. Samalla asiantuntija kouluttautui ja sertifioitui pilvipalvelutoimittajan (Azure) opintopolkujen mukaisesti. Vuoden kuluttua asiakas oli edelleen tyytyväinen valintaansa ja rekrytoi henkilön omaan yritykseensä.

Cloud Specialist

Henkilöstövuokraus

Vuokrasimme teollisuusalan yritykselle projektipäällikön noin puolen vuoden toimeksiantoon. Kokenut projektipäällikkömme työskenteli logistiikan integraatioiden parissa, aina testauksesta pilotoinnin kautta tuotantoon ja edusti yritystä partnereiden ja toimittajien suuntaan. Projektipäälliköllämme on samanaikaisesti useita pieniä projekteja käynnissä eli päivät ovat hyvin vaihtelevia. Oman lisänsä tuo myös kansainvälisyys.

Projektipäällikkö

Suorahaku

Rekrytoimme vakuutusalan asiakkaallemme BI (business intelligence) -asiantuntijan. Hänen tehtävänään oli vahvistaa asiakkaan raportointitiimiä. Tehtävänkuva sisälsi tietovarastojen ja raportoinnin kehittämistä ja ylläpitoa. Käytetyt teknologiat ja ohjelmistot ovat Power BI, MS SQL, SAP BO ja Informatica. Onnistuimme löytymään asiakkaalle useita potentiaalisia kandidaatteja, eri tyyppisillä profiileilla ja asiakkaalla oli positiivinen haaste valita näistä parhaiten tiimiä täydentävä henkilö.

Business Intelligence Specialist

Tähtiagenttimme palveluksessasi

Ave Arumäe

Rekrytointikonsultti / Manager, Tallinna
+372 5803 5277
ave.arumae@fujitsu.com

Heidi Hänninen

Rekrytointikonsultti / Manager, Helsinki (äitiyslomalla)

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä