Blogi

Takaa IT-osaamisen riittävyys resursointikumppanuudella

Resursointikumppanuus Nicon kanssa tarjoaa luotettavan ja tehokkaan tavan ratkaista yrityksen IT-osaajatarpeet niin lyhyellä kuin pidemmällä aikajänteellä.

Projektit ja hankkeet tarvitsevat usein ulkoista IT-asiantuntijavuokrausta varmistamaan hankkeen läpivientiä, sillä näin voidaan löytää pikaisella aikataululla IT-osaamista, jota talosta ei valmiina löydy. Toisaalta tiettyjen funktioiden ja avainroolien resursointi halutaan tehdä rekrytoinneilla tai suorahauilla täydentämään yrityksen omaa osaamista.

Resursointikumppanuus takaa asiakkaalle laadukkaan väylän IT-osaajien monipuoliseen saatavuuteen. Esimerkiksi voi nostaa suomalaisen pörssinoteeratun asiakkaamme, joka kilpailutuksen kautta lähti hakemaan ulkoista kumppania omalle PMO-toiminnalleen sekä varmistamaan projektiensa ammattitaitoista resursointia.

Toiminnan vakiintumisen myötä yhteistyö on laajentunut luontevasti asiantuntijoiden resursoinnista myös suorahakupalveluihin – etsitäänhän molemmissa saman tyyppistä osaamista. Näin pystymme auttamaan asiakastamme sekä ulkoisten että heidän omien IT-osaajiensa resursoinnissa ja rekrytoinnissa.

Asiakkaalle on suuri etu, että tunnemme heidän IT-funktionsa ja toimintatapansa.

Rekrytointitilanteessa pystymme näin taustoittamaan asiakkaan tarpeita, organisaatiota ja toimintatapaa syvällisesti – näin ehdokkailla on jo valmiiksi hyvä ymmärrys minkälaiseen yrityskulttuuriin ovat hakemassa, ja millaiset toimintamallit yrityksellä on hankkeidensa läpiviennissä. Pystymme myös avaamaan, miten yrityksen strategia käytännössä näkyy heidän IT-toiminnassaan. Tällä saattaa olla ratkaiseva merkitys siihen, että juuri oikea henkilö saadaan kiinnostumaan haettavasti roolista.

Resursointikumppanuuteen liittyvä jatkuva yhteydenpito asiakkaaseen projektiresursoinnin ja suorahakujen muodossa erottaa meidät monista kilpailijoistamme.

Jatkuvalla avainhenkilöiden yhteydenpidolla ja tarpeiden läpikäynnillä varmistamme sen, että kykenemme tarjoamaan asiakkaan kulloisenkin tehtävään haluttua osaamista.

Rekrytointien ja resursointien keskittäminen yhdelle kumppanille on asiakkaalle selkeää ja kustannustehokasta, ja kaiken tarvittavan saa näin yhdeltä luukulta ja yhden nimetyn kontaktihenkilön kautta.

Lue lisää Nicon monipuolisista rekrytoinnin palveluista.

Tarja Brusila

Kiinnostaako sinua resursointikumppanuus? Ota yhteyttä, +358 (0)29 302302 tai sales@nico.fi

- 7.9.2022

Nicon kumppanuusmallin kautta uusia asiakastoimeksiantomahdollisuuksia, näin se toimii

Meillä kysyntä uusille it-ammattilaisille erilaisiin asiakastoimeksiantoihin on kovaa ja siksi laajennamme jatkuvasti alihankkijakumppaniverkostoamme. Kumppaniksi rekisteröityminen ei velvoita mihinkään, vaan luo kanavan uusille asiakastoimeksiantomahdollisuuksille. Olet Nicon...

- 25.8.2022

Nico on turvallinen IT-asiantuntijoiden vuokrausyritys

Nico on asiakkailleen halutuin kumppani IT-asiantuntijoiden vuokrauksessa, joka varmistaa onnistumisen luotettavan ja ammattimaisen toimintansa avulla. Erilaiset turvallisuushaasteet toimintaympäristössä ovat lisääntyneet. Monet asiakkaistamme ovat kiinnostavia kohteita...

- 25.7.2022

Hakemus ja CV kuntoon neljällä vinkillä

Luen viikoittain kymmeniä hakemuksia, CV:itä ja LinkedIn-profiileja. Ohjeita näiden tekemiseen löytyy varmasti yhtä paljon kuin on niiden lukijoita, sillä rekrytoijillakin on omat mieltymyksensä. Halusin kuitenkin...

Tilaa asiakaskirje