Blogi

Takaa IT-osaamisen riittävyys resursointikumppanuudella

Resursointikumppanuus Nicon kanssa tarjoaa luotettavan ja tehokkaan tavan ratkaista yrityksen IT-osaajatarpeet niin lyhyellä kuin pidemmällä aikajänteellä.

Projektit ja hankkeet tarvitsevat usein ulkoista IT-asiantuntijavuokrausta varmistamaan hankkeen läpivientiä, sillä näin voidaan löytää pikaisella aikataululla IT-osaamista, jota talosta ei valmiina löydy. Toisaalta tiettyjen funktioiden ja avainroolien resursointi halutaan tehdä rekrytoinneilla tai suorahauilla täydentämään yrityksen omaa osaamista.

Resursointikumppanuus takaa asiakkaalle laadukkaan väylän IT-osaajien monipuoliseen saatavuuteen. Esimerkiksi voi nostaa suomalaisen pörssinoteeratun asiakkaamme, joka kilpailutuksen kautta lähti hakemaan ulkoista kumppania omalle PMO-toiminnalleen sekä varmistamaan projektiensa ammattitaitoista resursointia.

Toiminnan vakiintumisen myötä yhteistyö on laajentunut luontevasti asiantuntijoiden resursoinnista myös suorahakupalveluihin – etsitäänhän molemmissa saman tyyppistä osaamista. Näin pystymme auttamaan asiakastamme sekä ulkoisten että heidän omien IT-osaajiensa resursoinnissa ja rekrytoinnissa.

Asiakkaalle on suuri etu, että tunnemme heidän IT-funktionsa ja toimintatapansa.

Rekrytointitilanteessa pystymme näin taustoittamaan asiakkaan tarpeita, organisaatiota ja toimintatapaa syvällisesti – näin ehdokkailla on jo valmiiksi hyvä ymmärrys minkälaiseen yrityskulttuuriin ovat hakemassa, ja millaiset toimintamallit yrityksellä on hankkeidensa läpiviennissä. Pystymme myös avaamaan, miten yrityksen strategia käytännössä näkyy heidän IT-toiminnassaan. Tällä saattaa olla ratkaiseva merkitys siihen, että juuri oikea henkilö saadaan kiinnostumaan haettavasti roolista.

Resursointikumppanuuteen liittyvä jatkuva yhteydenpito asiakkaaseen projektiresursoinnin ja suorahakujen muodossa erottaa meidät monista kilpailijoistamme.

Jatkuvalla avainhenkilöiden yhteydenpidolla ja tarpeiden läpikäynnillä varmistamme sen, että kykenemme tarjoamaan asiakkaan kulloisenkin tehtävään haluttua osaamista.

Rekrytointien ja resursointien keskittäminen yhdelle kumppanille on asiakkaalle selkeää ja kustannustehokasta, ja kaiken tarvittavan saa näin yhdeltä luukulta ja yhden nimetyn kontaktihenkilön kautta.

Lue lisää Nicon monipuolisista rekrytoinnin palveluista.

Tarja Brusila

Kiinnostaako sinua resursointikumppanuus? Ota yhteyttä, +358 (0)29 302302 tai sales@nico.fi

- 5.6.2023

Freelancer tai it-alan yrittäjä, onko sinulla myynnin lisäkanavia uusiin toimeksiantoihin?

Työn luonne muuttaa muotoaan – trendi on, että yhä useammat yritykset haluavat vuokrata asiantuntijoita tai asiantuntijatiimejä suuriinkin hankkeisiin. Varsinkin tällä hetkellä monet yritykset suosivat rekrytoinnin...

- 24.5.2023

Vastuullisuus ei ole vain sanahelinää vaan arkista tekemistä!

Liiketoiminnan vastuullisuuden merkitys kasvaa koko ajan ja siitä voidaan valjastaa merkittävä kilpailuedun lähde myös IT-alalla, sillä yhä useampi yritys, sijoittaja ja asiakas asettaa vastuullisesti toimivat...

- 24.5.2023

Vuokrattu IT-ammattilainen voi olla timantti, joka tekee työnsä projektissa ja kehittää samalla organisaatiotasi

Kun yritykseen vuokrataan ulkopuolelta uusi henkilö, tavoite on aina löytää tehtävään sopiva huipputyyppi. Mutta miksi tyytyä tähän, kun voi olla mahdollista löytää ammattilainen, joka varsinaisen...

Tilaa asiakaskirje