Blogi

Takaa IT-osaamisen riittävyys resursointikumppanuudella

Resursointikumppanuus Nicon kanssa tarjoaa luotettavan ja tehokkaan tavan ratkaista yrityksen IT-osaajatarpeet niin lyhyellä kuin pidemmällä aikajänteellä.

Projektit ja hankkeet tarvitsevat usein ulkoista IT-asiantuntijavuokrausta varmistamaan hankkeen läpivientiä, sillä näin voidaan löytää pikaisella aikataululla IT-osaamista, jota talosta ei valmiina löydy. Toisaalta tiettyjen funktioiden ja avainroolien resursointi halutaan tehdä rekrytoinneilla tai suorahauilla täydentämään yrityksen omaa osaamista.

Resursointikumppanuus takaa asiakkaalle laadukkaan väylän IT-osaajien monipuoliseen saatavuuteen. Esimerkiksi voi nostaa suomalaisen pörssinoteeratun asiakkaamme, joka kilpailutuksen kautta lähti hakemaan ulkoista kumppania omalle PMO-toiminnalleen sekä varmistamaan projektiensa ammattitaitoista resursointia.

Toiminnan vakiintumisen myötä yhteistyö on laajentunut luontevasti asiantuntijoiden resursoinnista myös suorahakupalveluihin – etsitäänhän molemmissa saman tyyppistä osaamista. Näin pystymme auttamaan asiakastamme sekä ulkoisten että heidän omien IT-osaajiensa resursoinnissa ja rekrytoinnissa.

Asiakkaalle on suuri etu, että tunnemme heidän IT-funktionsa ja toimintatapansa.

Rekrytointitilanteessa pystymme näin taustoittamaan asiakkaan tarpeita, organisaatiota ja toimintatapaa syvällisesti – näin ehdokkailla on jo valmiiksi hyvä ymmärrys minkälaiseen yrityskulttuuriin ovat hakemassa, ja millaiset toimintamallit yrityksellä on hankkeidensa läpiviennissä. Pystymme myös avaamaan, miten yrityksen strategia käytännössä näkyy heidän IT-toiminnassaan. Tällä saattaa olla ratkaiseva merkitys siihen, että juuri oikea henkilö saadaan kiinnostumaan haettavasti roolista.

Resursointikumppanuuteen liittyvä jatkuva yhteydenpito asiakkaaseen projektiresursoinnin ja suorahakujen muodossa erottaa meidät monista kilpailijoistamme.

Jatkuvalla avainhenkilöiden yhteydenpidolla ja tarpeiden läpikäynnillä varmistamme sen, että kykenemme tarjoamaan asiakkaan kulloisenkin tehtävään haluttua osaamista.

Rekrytointien ja resursointien keskittäminen yhdelle kumppanille on asiakkaalle selkeää ja kustannustehokasta, ja kaiken tarvittavan saa näin yhdeltä luukulta ja yhden nimetyn kontaktihenkilön kautta.

Lue lisää Nicon monipuolisista rekrytoinnin palveluista.

Tarja Brusila

Kiinnostaako sinua resursointikumppanuus? Ota yhteyttä, +358 (0)29 302302 tai sales@nico.fi

Lue seuraavaksi

- 6.5.2024

GuruTori on vuorovaikutteinen asiantuntijapooli

Kun uuden IT-alan osaajan tarve herää yrityksessä, rekrytointiprosessin käynnistäminen voi tuntua liian pitkältä ja raskaalta. Sen sijaan voi tuntua helpommalta kysyä tutuilta, tunteeko kukaan sopivaa...

- 5.9.2023

Vaikka IT-osaajia on enemmän tarjolla, rekrytoinnissa on silti oltava huolellinen

Viime vuosina on käyty kovaa kilpailua IT-osaajista, houkuttelemalla heitä palkan lisäksi erilaisilla työsuhde-etuuksilla. Tämä strategia on osoittautunut perustelluksi ratkaisuksi, sillä kilpailukyvyn parantaminen ja liiketoiminnan kehittäminen...

- 20.12.2021

IT-resursointikumppanuudella työvoimapulan kimppuun

IT-alan osaajien kysyntä ja liikkuvuus ovat olleet kovassa kasvussa vuonna 2021. Monissa organisaatioissa ollaan tilanteessa, jossa ammattitaitoisen työvoiman löytämisen haasteet vaikeuttavat niin liiketoiminnan kehittämistä kuin...

- 9.4.2021

Kumppanoituminen IT-hankkeen tukena: 5 hyötyä

Miksi jotkut suuret IT-projektit onnistuvat tavoitteissaan suunnitellusti, ja osassa on jatkuva osaajapula? Väitän, että partneroituminen ja avainresurssien turvaaminen auttavat monissa ongelmatilanteissa. It-hankkeiden toteutuksessa on yleistä...

Tilaa asiakaskirje