Blogi

Takaa IT-osaamisen riittävyys resursointikumppanuudella

Resursointikumppanuus Nicon kanssa tarjoaa luotettavan ja tehokkaan tavan ratkaista yrityksen IT-osaajatarpeet niin lyhyellä kuin pidemmällä aikajänteellä.

Projektit ja hankkeet tarvitsevat usein ulkoista IT-asiantuntijavuokrausta varmistamaan hankkeen läpivientiä, sillä näin voidaan löytää pikaisella aikataululla IT-osaamista, jota talosta ei valmiina löydy. Toisaalta tiettyjen funktioiden ja avainroolien resursointi halutaan tehdä rekrytoinneilla tai suorahauilla täydentämään yrityksen omaa osaamista.

Resursointikumppanuus takaa asiakkaalle laadukkaan väylän IT-osaajien monipuoliseen saatavuuteen. Esimerkiksi voi nostaa suomalaisen pörssinoteeratun asiakkaamme, joka kilpailutuksen kautta lähti hakemaan ulkoista kumppania omalle PMO-toiminnalleen sekä varmistamaan projektiensa ammattitaitoista resursointia.

Toiminnan vakiintumisen myötä yhteistyö on laajentunut luontevasti asiantuntijoiden resursoinnista myös suorahakupalveluihin – etsitäänhän molemmissa saman tyyppistä osaamista. Näin pystymme auttamaan asiakastamme sekä ulkoisten että heidän omien IT-osaajiensa resursoinnissa ja rekrytoinnissa.

Asiakkaalle on suuri etu, että tunnemme heidän IT-funktionsa ja toimintatapansa.

Rekrytointitilanteessa pystymme näin taustoittamaan asiakkaan tarpeita, organisaatiota ja toimintatapaa syvällisesti – näin ehdokkailla on jo valmiiksi hyvä ymmärrys minkälaiseen yrityskulttuuriin ovat hakemassa, ja millaiset toimintamallit yrityksellä on hankkeidensa läpiviennissä. Pystymme myös avaamaan, miten yrityksen strategia käytännössä näkyy heidän IT-toiminnassaan. Tällä saattaa olla ratkaiseva merkitys siihen, että juuri oikea henkilö saadaan kiinnostumaan haettavasti roolista.

Resursointikumppanuuteen liittyvä jatkuva yhteydenpito asiakkaaseen projektiresursoinnin ja suorahakujen muodossa erottaa meidät monista kilpailijoistamme.

Jatkuvalla avainhenkilöiden yhteydenpidolla ja tarpeiden läpikäynnillä varmistamme sen, että kykenemme tarjoamaan asiakkaan kulloisenkin tehtävään haluttua osaamista.

Rekrytointien ja resursointien keskittäminen yhdelle kumppanille on asiakkaalle selkeää ja kustannustehokasta, ja kaiken tarvittavan saa näin yhdeltä luukulta ja yhden nimetyn kontaktihenkilön kautta.

Lue lisää Nicon monipuolisista rekrytoinnin palveluista.

Tarja Brusila

Kiinnostaako sinua resursointikumppanuus? Ota yhteyttä, +358 (0)29 302302 tai sales@nico.fi

- 26.1.2023

Haastavat, monimutkaiset ja kansainväliset IT-projektit saavat Mirja Suomen syttymään

Projektijohtaja Mirja Suomi ei epäröi sanoessaan mitkä ovat hänelle mieluisimpia it-hankkeita. ”Haastavat, monimutkaiset, kansainväliset ja minimissään vuoden kestävät projektit ovat mielenkiintoisia, ja niissä voi haastaa...

- 21.11.2022

Yrittäjä – nyt kannattaa varmistaa, että YEL-työtulosi on ajan tasalla

Paraikaa eduskunnan valiokuntakäsittelyssä olevan yrittäjän eläkelain (YEL) uudistuksen on tarkoitus astua voimaan 2023 alusta. Kun varmistat ennen vuodenvaihdetta työtulosi oikean tason, tiedät ensi vuoden eläkemaksun...

- 14.11.2022

Jokainen hanke kehittää it-ammattilaisen osaamista – Pääset isoihin asiakasprojekteihin, kun panostat myös sertifiointiin

Totta. It-alan osaajilla on kysyntää ja mitä enemmän sinulla on näyttöä osaamisesta, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada haluamiasi töitä ja päästä mukaan haastavampiin asiakasprojekteihin....

Tilaa asiakaskirje