Hannu Kyllönen

Kokenut esimiestyön, rekrytoinnin ja resursoinnin asiantuntija

Nico_Henkilokuvat_HannuKyllonen_2560x1440px_mres

Hannu Kyllösen vastuut jakautuvat kahden eri tehtävän kesken, sillä Fujitsun Consulting and Professional Services -yksikön Suomen toimintojen johtamisen rinnalla hän hoitaa Nicon Oulun yhteyshenkilö- ja rekrytointikonsulttitehtäviä.

Tietokoneinsinööriksi kouluttautunut Hannu aloitti uransa kolmisenkymmentä vuotta sitten sulautettujen järjestelmien koodaajana, josta hän siirtyi esimies- ja johtotehtäviin. Niissä hän on ratkonut resurssihaasteita ja tehnyt rekrytointeja omaan tiimiinsä. Hänen uralleen mahtuu myös yritysjärjestelyjä ja organisaatiouudistuksia. Kaikkien tehtävien yhteinen nimittäjä on, että kyse on aina ollut resurssipohjaisesta bisneksestä ja myynti on ollut osa toimenkuvaa.

Hannu tuo Nicon tiimiin kosolti kokemusta ja osaamista ohjelmistoista, palveluista, IT-alasta ja erityisesti paikallistuntemusta. Oulun ICT-sektori on laaja ja vuosittain alueelle syntyy pieniä eri toimialoilla toimivia yrityksiä, joilla on rohkeutta asettaa tavoitteet korkealle ja intohimoa menestyä.

Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu ovat lisänneet reippaasti ICT-alan aloituspaikkoja tuodakseen alalle uusia osaajia. Molemmat opinahjot ovat tärkeitä IT-alan kohtaamispaikkoja, joissa rakennetaan alan toimijoiden keskinäistä yhteistyötä ja verkostoidutaan. Oululaisille IT-alan yrityksille myös Nicon alihankkijaverkosto on mahdollisuus päästä mukaan mielekkäisiin hankkeisiin ja esimerkiksi julkishallinnon kilpailutuksiin.

Osaajapula on tosiasia niin Oulussa kuin eteläisessä Suomessa, sillä ICT-alan lisäksi eri toimialojen yritykset tarvitsevat yhä enemmän IT-ammattilaisia.

Jos kaipaat IT-alan erityisosaajaa Pohjois-Suomeen, ota yhteyttä Hannuun!

Ota yhteyttä:

+358 (0)400 757 829
hannu.kyllonen@fujitsu.com