Tarmo Antila

liiketoimintajohtamisen ja it-rekrytointien konkari

Tarmo Antila - Nico

Johtaja ja rekrytointikonsultti Tarmo vastaa Nicon henkilöstöpalveluliiketoiminnasta. Hän navigoi sulavasti liiketoiminnan suunnittelun, operatiivisen ja strategisen johtamisen sekä rekrytointikonsultoinnin tehtävien välillä. Rekrytoinnissa Tarmon erityisalaa ovat esimiesten ja päälliköiden suorahaut. Asiakkaamme arvostavat Tarmon kokemuksen mukanaan tuomaa ymmärrystä ja paneutumista myös asiakkaiden toimintaan. Työnhakijat saavat Tarmolta hyödyllistä sparrausta omaan osaamiseensa, vahvuuksiinsa ja uravaihtoehtoihin liittyen.

Tarmon vahvuuksia ovat monipuolinen it- ja henkilöstöpalvelualan kokemus, laaja it-osaajien verkosto sekä rautainen johtamisosaaminen. Lisäksi hänellä on liiketoimintajohtajan tehtävässä tarvittavaa syvällistä ymmärrystä alan kehityssuunnista ja asiakkaidemme tarpeista.

Valmistuttuaan ATK-instituutista vuonna 1984 Tarmo on työskennellyt esimerkiksi asiantuntijana, konsulttina, asiantuntijaryhmän esimiehenä, myyntijohtajana, liiketoimintayksikön johtajana ja toimitusjohtajana. Viimeiset 10 vuotta Tarmo on työskennellyt it-alalla erityisesti rekrytoinnin ja resursoinnin parissa. Vaikka kokemusta alalta on kertynyt yli 30 vuotta, Tarmo ylläpitää ja kehittää asiantuntemustaan aktiivisesti. Tarmolle luontaista on pitää itsensä hereillä asiakkaiden tarpeista ja toimialan trendeistä sekä jatkuvasti opiskella uutta it-alasta, rekrytoinnista ja liiketoiminnan johtamisesta.

Liiketoimintajohtajan rooli on kuin luotu kokonaisuudet hallitsevalle Tarmolle, joka tekee mielellään töitä ihmisten kanssa ollessaan samalla osin vastuussa liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuudesta.

Rekrytointikonsulttina Tarmo auttaa asiakkaitaan erityisesti esimies- ja päällikkötehtäviin, kuten it-yksikön esimiehen, hanke- tai projektipäällikön tai yritysarkkitehdin tehtäviin liittyvissä rekrytoinneissa. Tarmon erikoisalaa ovat nimenomaan esimiestyöhön, toiminnan kehittämiseen ja muutosjohtamiseen liittyvät roolit.

Ota yhteyttä:

+358 (0)500 447 024
tarmo.antila@fujitsu.com