Petteri Lehtonen

Kokenut it-alan moniosaaja

petteri_MG_0988_crop

Monipuolisen ja pitkän it-alan kokemuksen omaava Petteri on arvokas it-alihankinnan ja sopimushallinnan ammattilainen sekä Nicolla että Fujitsulla. Nicolla hän hoitaa alihankintaa ja vastaa sopimushallinnasta, Fujitsulla tehtävät käsittävät sovelluskehityspuolen alihankintaa.

Petteri on työskennellyt it-alalla jo vuodesta 93 lähtien. Ensimmäinen it-alan työ löytyi Yleltä sovellussuunnittelijana. Vuosien saatossa Petteri on toiminut esimerkiksi konsulttina ja projektipäällikkönä, ja vuodesta 2001 lähtien Nicolla ja sen edeltäjällä Nicellä muun muassa tiiminvetäjän ja kehitysjohtajan tehtävissä. Alihankinnan ja sopimushallinnan asioista hän on vastannut jo 12 vuoden ajan.

Petterin tarkka työ alihankinnan osaajaresurssien ja sopimushallinnan parissa jouhevoittaa Nicon ja sen asiakkaiden toimintaa. Alihankintaan keskittyvälle Petterille on kehittynyt vuosien saatossa pettämätön rekrytointikonsultin vainu, jonka avulla hän löytää parhaat alihankkijayritysten osaajat asiakkaiden uniikkeihin tarpeisiin.

Jo vuosia erilaisten projektien ja asiantuntijatiimien vetämisestä ja mm. menetelmäkehityksestä, projektihallinnasta, laadusta sekä yritysostojen integroinneista vastanneella Petterillä on syvällinen ymmärrys siitä, miten asiakkaiden liiketoiminta hyötyy tarpeisiin vastaavan it-osaamisen resursoinnista. Petterin käsissä laajatkin osaajatarpeet muuttuvat alihankinnan avulla oikeanlaiseksi osaamiseksi ja toimiviksi tiimeiksi.

Ota yhteyttä:

+358 (0)40 718 2051
petteri.lehtonen@fujitsu.com