Toni Mettovaara

kokenut esimiestyön, rekrytoinnin ja resursoinnin asiantuntija

toni_MG_1545_crop

Lähes 20 vuoden kokemuksen it-alalta kartuttanut Oulun vahvistuksemme Toni toimii Nicolla hankevastaavana ja Nicon emoyhtiöllä Fujitsulla palvelupäällikön, tuotantopäällikön sekä esimiehen tehtävissä. Toni on kokenut myynnin ja asiakassuhteiden, rekrytoinnin, headhuntingin, resursoinnin ja esimiestyön asiantuntija.

Tonilla on 17 vuoden kokemus esimiestehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta. Aiemmissa tehtävissään Toni on työskennellyt muun muassa testaajana ja myös vetänyt testaajatiimejä. Ennen nykyisiä vastuitaan Nicolla Toni työskenteli tiiviisti rekrytointikonsulttina ja myyntipäällikkönä ja vastasi pitkään Nicon rekrytoinneista Oulussa.

Tehokkaana ja tarkkana asiantuntijana tunnettu konkari ottaa vastuun projekteista ja saa asiat rivakasti valmiiksi. Lähes 20 vuoden työskentely asiakasrajapinnassa kymmenien asiakasyritysten kanssa on tuonut mukanaan syvällisen ymmärryksen sekä asiakkaiden teknisistä että liiketoiminnallisista tarpeista.

Toni on synnynnäinen fasilitoija, joka loistaa asiakkaiden kanssa toimiessaan ja löytää aina oikeat asiantuntijat auttamaan asiakkaita heidän it-tarpeissaan. Pienissä yrityksissä työskentely on kehittänyt Tonille yrittäjämäisen, periksiantamattoman asenteen, eikä hän jätä kiveäkään kääntämättä etsiessään parhaita ratkaisuja asiakkailleen.

Ota yhteyttä:

+358 (0)50 501 4560
toni.mettovaara@fujitsu.com