Ari Turjanmäki

rekrytointikonsultti yli 30 vuoden kokemuksella

ari_MG_0880_crop

Yli 30 vuoden IT-alan kokemuksen kerryttänyt Ari luotsaa Nicon Keski-Suomen toimintaa Tampereelta käsin. Hän hoitaa sujuvasti niin rekrytoinnin, resursoinnin, hankkeiden edistämisen, myynnin kuin sopimusasiatkin. Lisäksi hän huolehtii sekä asiakkaiden että asiantuntijoiden tyytyväisyydestä. Arin tiimissä on 20 henkeä, joista 10 työskentelee Nicolla ja 10 Fujitsulla.

Vuonna -90 valmistunut Ari aloitti uransa IT-alalla Valtion Tietokonekeskuksessa sovelluskehittäjänä. Sittemmin hän on toiminut muun muassa projektipäällikkönä Nokialla, toimitusjohtajana pienessä IT-yrityksessä ja erilaisissa esimiestehtävissä Fujitsulla. Vuonna 2000 Ari siirtyi vetämään osastoa Nicon edeltäjälle Nice-business Solutionille. Kokemusta on myös ex-patriot-töistä Tanskasta sovellusliiketoiminnan vetämisestä.

Arilla on vankka ymmärrys asiakkaidensa liiketoiminnasta ja teknologian roolista busineksen edistäjänä. Se on keskiössä hänen kartoittaessaan asiakkaan liiketoimintaa parhaiten tukevia osaajia ja teknologisia kyvykkyyksiä. Arilla on laaja kokemus erilaisista asiakkaista ja liiketoiminta-alueista esimerkiksi sote-alalta, henkilöstöhallinnosta, palkkahallinnosta, vähittäiskaupasta, tukkukaupasta, telekommunikaatiosta, yrittäjyydestä ja rahoitussektorilta.

Ihmisläheinen ote työhön, ymmärrys it-asiantuntijoiden tehtävistä ja osaamisesta sekä pitkä kokemus projektinhallinnasta tekevät Arista tarkkasilmäisen rekrytointikonsultin, joka löytää parhaat tekijät tehtävään kuin tehtävään. Nicolla ja sen edeltäjillä jo 24 vuoden ajan viihtynyt Ari on aktiivinen ja alati itseään kehittävä konsultti, ns. ”vierivä kivi”, joka ei ehdi sammaloitua kehitys- ja myyntityön, HR:n, esimiestyön ja it-alan asiantuntijuuden risteyksessä toimiessaan.