Juha Hyvärinen

rautainen teknisten asiantuntijoiden esimies

juha_MG_1080_crop

Vuonna 2014 Nicolla aloittanut Juha on kokenut it-asiantuntijoiden esimies ja rekrytointikonsultti, jonka erityisalaa on erilaisten teknisten osaajien rekrytointi ja resursointi. Juha myös luotsaa 20-henkistä tiimiä pääkaupunkiseudulla ja vastaa Nicon tietohallinnosta.

Juhan ura IT-alalla juontaa juurensa aina vuoteen -87, kun hän aloitti ensimmäisessä työharjoittelupaikassaan. Yli kolmenkymmenen vuoden ajan alalla töitä tehnyt Juha on vuosien varrella työskennellyt muun muassa tietoverkkoasiantuntijana ja it-infraprojektipäällikkönä, vetänyt ohjelmistokehittäjä- ja arkkitehtitiimejä sekä toiminut tietohallinto- ja tietoturvajohtajana.

Työtapa on aina ihmislähtöinen, kun Juha ohjaa tottuneesti teknisiä asiantuntijatiimejä, rakentaa asiakkailleen teknologiaan perustuvia kyvykkyyksiä sekä rekrytoi ja resursoi teknisiä osaajia. Juha löytää sopivat ehdokkaat asiakkaidensa it-osaajatarpeisiin, tarvitaan sitten ohjelmistokehittäjiä, arkkitehteja tai esimerkiksi infra-asiantuntijoita. Lisäksi

Juhan pitkä kokemus ja jatkuva kiinnostus kehittää omaa asiantuntemustaan takaavat, että hänellä on kattava käsitys niin vakiintuneista kuin uusistakin teknologioista ja arkkitehtuureista. It-alan konkarina Juha puhuu sekä asiakkaan että teknisten asiantuntijoiden kanssa sujuvasti samaa kieltä. Hän nauttii työstään, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ihmiset, teknologiat ja asiakkaiden erilaiset ja kiinnostavat liiketoiminnan alat.

IT-asiantuntijoille Juhalla on tarjota työpaikkojen ja freelance-mahdollisuuksien lisäksi ohjausta ja neuvoja urakehitykseen yli 20 vuoden kokemuksella it-alan osaajien johtamisesta.