Nico on kasvava ja vakavarainen ICT-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys.
Tarjoamme huippuasiantuntijoita alansa johtavien yritysten tietohallinnon
ja tuotekehityksen hankkeisiin sekä palveluiden tuottamiseen.

Yritys

Kansainvälistä ja ketterää IT- ja henkilöstöpalvelua

Nicon tarina

Nicon tarina alkaa vuodesta 1999, jolloin Fujitsu ja Nokia suunnittelivat yhteistä toimintamallia, joka vastaisi parhaiten Nokian silloisiin sovelluskehitystarpeisiin. Yrityksen toiminta käynnistyi maaliskuussa 2000 ja tuolloin yritys toimi nimellä Nice.

Kuluneiden vuosien aikana Nice  kasvoi huomattavasti. Nice rekrytoi aktiivisesti uusia ammattilaisia ja teki myös useita yritysostoja. Offshore-toiminnot alkoivat vuonna 2005.

Vuosikymmenen loppupuolella oivalsimme, että työmarkkinat ovat muuttumassa ja kokeneet ammattilaiset hakevat yhä useammin uudenlaisia asioista työelämältä. Tällaisia asioita ovat mm. mahdollisuus päättää itse omista työtehtävistään, joustavuus työajassa ja työmäärissä sekä aiempaa selkeämpi taloudellinen hyötyminen omasta osaamisesta.

Moni tällaisia asioita arvostava osaaja oli perustanut oman yrityksen, mutta oli myös monia, jotka eivät olleet halukkaita ryhtymään yrittäjiksi. Näitä asioita haluttiin saavuttaa myös yrityksen työntekijänä.

Mietimme yhtälön ratkaisua ja vastauksena Nice perusti tytäryhtiön, Nice-business Consulting Oy:n eli Nicon huhtikuussa 2009.

Nice jatkoi toimintaansa kustannustehokkaana palveluyhtiönä. Samalla Nicon liiketoiminta kasvoi tasaiseen tahtiin. Vuonna 2015 päätimme sulauttaa Nicen ja Nicon toiminnot toisiinsa.

Fuusion ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paitsi kovan tason ICT-osaajien rekrytointi- ja resursointipalvelut, myös ketterät ICT-palvelut ja asiantuntijakonsultoinnin – kaikki saman katon alla.

Nico on yrittäjähenkisen ICT-ammattilaisen paras työpaikka ja asiakkailleen reilu ja ketterä resursointikumppani. Nico on keskeinen osa Fujitsu Finland Oy:n Sovelluspalvelut -liiketoimintaa.

Nicon asiakkaat ovat yrityksiä ja organisaatioita, joilla on merkittävää it-toimintaa Suomessa ja jotka käyttävät myös ulkopuolisia it-osaajia ja -asiantuntijapalveluja.

Reilua henkilöstöpalvelua

Nico on auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys. Tämä tarkoittaa sitä, että Nico toimii aina reilusti sekä työntekijää että vuokratyövoimaa käyttävää yritystä kohtaan. Noudatamme toimintamme puitteissa HPL:n työehtosopimusta. Nicolle on myös myönnetty Menestyjäyritys-arvomerkki ja luottoluokituksemme on AAA-luokkaa.

ICT-osaajan paras työpaikka

Visiomme on olla yrittäjähenkisen ICT-ammattilaisen paras työpaikka. Organisaatiomallimme rakentuu nicolaisten huippuasiantuntijoiden ympärille, joita tukemassa on osaava johto. Näin voimme tarjota asiakkaillemme vain korkealaatuisia asiantuntijapalveluita.

Lue lisää Nicon uramahdollisuuksista

Ketterä rekrytointikumppani

Toteutamme asiantuntijahakuja asiakkaillemme heidän toivomallaan tavalla luotettavasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on laaja osaajapooli ja verkostot, joista löydämme yrityksesi tarpeisiin sopivan ICT-asiantuntijan.

Lue lisää Nicon palveluista