Blog

Tanja: ”Työn joustavuus, ketterä organisaatio ja mielenkiintoiset asiakasyritykset saivat minut hakeutumaan Nicoon töihin.”

  |   Uratarinat   |   No comment

Tutustu nicolaisiin! Uratarinoissa nicolaiset kertovat työstään Nicolla.

Olen Tanja Ahonen ja olen ollut Nicon palveluksessa vuodesta 2013. Tällä hetkellä johdan strategista hanketta kansainvälisessä teollisuusalan yrityksessä, jonka IT organisaatiossa olen työskennellyt yli 6 vuotta. Vastuut ovat kasvaneet vuosien varrella ja luottamus on rakentunut onnistumisten kautta. Oma tarinani on yksi esimerkki siitä, miten konsultin roolissa voi ammatillisesti kehittyä, kun haluaa oppia uutta ja työote on kohdallaan.

Työn joustavuus, ketterä organisaatio, mielenkiintoiset asiakasyritykset sekä kannustava palkkamalli ovat tekijöitä, joiden vuoksi päädyin Nicolle, enkä ole joutunut pettymään.

Pääasiassa työskentelen asiakkaan tiloissa, mutta työn luonteen ja asiakkaan organisaatiokulttuurin vuoksi työtä voi käytännössä tehdä hyvinkin joustavasti, myös Nicon konttorilta tai kotoa käsin. Jokainen työviikko on hieman erilainen, ja pidän työni vaihtelevuudesta ja itsenäisyydestä.

Tällä hetkellä työskentelen laajassa muutoshankkeessa, jossa joudun ajoittain haastamaan sekä omia projektinjohtamis- että leadership-taitojani. Toisaalta haasteet, tavoitteellinen toiminta ja yhteistyö myös motivoivat minua.

Työn joustavuus on mahdollistanut työn ohella opiskelun. Vuosi sitten päätin lähteä suorittamaan Henleyn MBA-opintoja. Opinnoissa karttunut kompetenssi on kasvattanut osaamistani ja tukenut valmiuksiani toimia nykyisessä roolissani entistä monipuolisemmin.

Vapaa-aikana minut tavoittaa kuntosalin ja tenniksen parissa. Kesäisin pyöräilen mielelläni kotimaisemissa Tuusulassa. Myös matkailu, elokuvat ja mökkeily tuovat minulle mieluisia elämyksiä.

No Comments

Post A Comment