Blog

Mika: ”Nicolla voin tehdä muuttuvia ja monenlaisia IT-töitä. Oma ammattitaitoni kasvaa työn ohessa.”

  |   Uratarinat   |   No comment

Tutustu nicolaisiin! Uratarinoissa nicolaiset kertovat työstään Nicolla.

Nimeni on Mika Niskanen ja olen asunut koko ikäni pääkaupunkiseudulla, tällä hetkellä Vantaan Kartanonkoskella. Perheeseeni kuuluu vaimo, poika ja kaksi labradorinnoutajaa. Työkseni olen tehnyt erilaisia IT hommia yli 15 vuotta. Eniten minulla on työkokemusta Windows asiantuntijan tehtävistä. Tälläkin hetkellä toimin Windows järjestelmävastaavana.

Nicon kautta minulle on tarjoutunut hieno mahdollisuus toimia vaihtelevissa IT-alan töissä. Olen ollut mukana monissa projekteissa ja näin voinut kehittää omaa osaamistani entistäkin monipuolisemmaksi.

Normaali työaikani on aamu kahdeksasta kello 16:sta. Pääosin teen projektiluontoisia hommia ja sosiaalisena ihmisenä minusta on mukavampi olla yhdessä toimistolla muun tiimin kanssa, vaikka etätöihinkin olisi mahdollisuus.

Windows järjestelmävastaavan työssä on tärkeää olla joustava ja sopeutua haastaviin tilanteisiin ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Myös töiden organisointi ja priorisointi taitoa tarvitaan.

Vapaa-aikaani vietän elokuvia ja hyviä tv-sarjoja katsellen, perheeni kanssa ulkoillen ja liikkuen. Tykkään matkustelusta ja retkeilystä. Aika kuluu myös kalastamassa ja mökillä. Koiriemme kanssa harrastan muun muassa koirien kasvatusta, koiranäyttelyitä ja erilaisia taitokokeita. Aika usein iltaisin huomaan myös painivani jonkin tietokoneongelman kanssa, joten kai sitäkin voi yhdeksi harrastukseksi sanoa.

Kesäterveisin
Mika

No Comments

Post A Comment