Löydä it-työpaikka

Ota yhteyttä

It-alan mielenkiintoisimmat työpaikat

Olemme yrittäjähenkisen it-osaajan paras työpaikka. Täällä hyödyt eniten osaamisestasi, pääset työskentelemään itsenäisesti ja nautit vastuulla ansaitusta vapaudestasi. Maksamme myös kilpailukykyistä, asiakaslaskutukseen perustuvaa palkkaa. Voit työllistyä joko meidän kauttamme tai suoraan loppuasiakkaallemme.

Haemme jatkuvasti it-alan osaajia, ja alta löydät avoimet työpaikkamme.
Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löytynyt, lähetäthän meille avoimen hakemuksesi!
Otamme sinuun yhteyttä heti sopivan asiakasprojektin löydyttyä.

Voit myös hyödyntää CV-pohjaamme, mikäli haluat. Lataa CV-pohja tästä.

Tilaa työpaikat

Tilaamalla Nicon työpaikkavahdin kuulet it-alan kiinnostavimmista työpaikoista ensimmäisenä.

Tilaa työpaikat

Oppaasi it-uralla

Meillä Nicossa on laaja näkyvyys Suomen it-työpaikkojen kenttään.Toimimme mielellämme oppaanasi työnhaun saralla ja keskustelemme kanssasi erilaisista uramahdollisuuksista. Annamme myös käytännön vinkkejä esimerkiksi koulutuksiin tai CV:n tekemiseen liittyen. Rekrytointikonsulteillamme on yhteensä yli 100 vuotta kokemusta it-alan rekrytoinneista. Sparraamme mielellämme kanssasi eri vaihtoehtoja.

It-ammattilaisena sinulla on mahdollisuus työllistyä meidän kauttamme useisiin erilaisiin it-tehtäviin. Yleisimpiä nimikkeitä ovat muun muassa:

  • Projektipäällikkö, hankejohtaja
  • Sovellusarkkitehti, sovelluskehittäjä
  • Palvelupäällikkö
  • Testaaja, automaatiotestaaja, testauspäällikkö
  • Infra-asiantuntija, järjestelmäasiantuntija, pilviasiantuntija
  • Muutoshallinta-asiantuntija, viestinnän asiantuntija
  • Tietokanta-asiantuntija, tietovarastoasiantuntija, raportoinnin asiantuntija

 

Arvolupauksemme työntekijälle

Mielenkiintoiset projektit

Kilpailukykyinen palkkaus

Joustavuus

Kehittyminen

Yhdenvertaisuus

LUOTTAMUS

Työskentely Nicossa

Mielenkiintoiset projektit

Meillä pääset työskentelemään suuriin ja mielenkiintoisiin hankkeisiin. Omien huippuasiakkaidamme lisäksi meillä on emoyhtiömme Fujitsun kautta paljon puitesopimuksia isojen ja kiinnostavien organisaatioiden kanssa.

Sinulla on täysi vapaus valita kauttamme kulkevista sadoista toimeksiannoista itseäsi eniten kiinnostavat. Ehdotamme toki niistä sinulle sopivimpia, mutta voit myös vapaasti kieltäytyä, jos toimeksianto ei ole sinulle mieluisa. Huomioimme toiveesi tulevaisuuden projekteista ja kartoitamme sinulle niiden mukaisia työmahdollisuuksia. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä hyväntekeväisyystyötä päivän verran vuodessa.

Joustavuus

Meillä Nicolla työskentelyssä korostuvat vapaus ja joustavuus. Tämä koskee mm. työaikoja, työskentelypaikkaa ja omaan työhön vaikuttamista. Meillä on vapaus valita mitä teet, ja kuinka paljon. Voit valita projektin oman kiinnostuksesi mukaan ja tehdä töitä sinulle sopivan määrän. Saat itse vaikuttaa myös työaikoihisi ja työskentelypaikkaasi. Meille tärkeintä on, että sovitut työt tulevat tehdyksi, paikasta ja ajasta riippumatta.

Palkkamalli

Palkkamallimme on avoin ja kilpailukykyinen. Saat palkan tekemästäsi työstä asiakaslaskutukseen perustuen. Lisäksi maksamme mm. TES:n mukaiset arkipyhät, lomakorvaukset ja sairauslomat. Voit järjestellä työsi vapaasti ja vaikuttaa omaan ansiotasoosi samalla, kun vakituisen työsuhteen edut ovat täysin käytettävissäsi. Henkilöstöetumme ovat tavallista laajemmat: erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, silmälasikorvaus, ePassi-lounasetu sekä liikunta ja kulttuurietu, koulutusraha, Fujitsun harrastekerhot, Fujitsun ja Nicon henkilöstötapahtumat sekä paljon muuta. Palkan maksamme aina ajallaan.

Avoimuus ja luottamus työyhteisössä

Kulttuurissamme korostuvat vapaus ja luottamus. Työntekijämme arvostavat oman työskentelyn vapautta ja hyvää, avointa ilmapiiriä. Olemme moderni yritys, jossa työntekijät, esimiehet ja asiakas luottavat toisiinsa. Työkulttuurimme on itsenäistä ja yrittäjähenkistä, byrokratia on karsittu minimiin. Me hoidamme hallinnolliset asiat, ja sinä saat keskittyä tekemään parhaasi projektissa. Meidän kanssamme toimiminen on mutkatonta ja avointa. Tiimiesimiehet ovat oman kompetenssialueensa vastuuhenkilöitä ja heiltä saa aina apua ja tukea. Työyhteisömme koostuu kokeneista it-osaajista, joten apua ja tukea saa myös kollegoilta – muut työntekijät painivat usein samojen haasteiden kanssa.

Kehittyminen

Meillä työskennellessäsi sinun on helppo kehittää omaa osaamistasi. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme jokaiselle työntekijälle vuosittaisen koulutusrahan, jolla voit kehittää osaamistasi tai esimerkiksi sertifioitua. Tarjoamme myös kattavat verkkokoulutusmahdollisuudet, sillä emoyhtiömme kautta moni verkko-opiskelualusta on käytettävissäsi ilmaiseksi.

Yhdenvertaisuus

Huolehdimme työn tekemisen edellytyksistä erilaisissa elämäntilanteissa, vaalimme monimuotoisuutta sekä huolehdimme yhdenvertaisesta kohtelusta. Toteutamme yhdenvertaista kohtelua esimerkiksi tulonsaannissa. Palkkamallimme on avoin ja meillä samasta työstä maksetaan sama palkka sukupuoleen tai kansalaisuuteen katsomatta. Meillä jokainen työntekijä voi myös ehdottaa kenelle tahansa palkitsemista erinomaisesta työstä.

Eläkkeellä töissä

Onko eläkeikä jo koittanut, mutta työhaluja löytyisi edelleen? Työnteon jatkaminen eläkeiän jälkeen yleistyy jatkuvasti etenkin fyysisesti vähemmän kuormittavissa töissä, kuten meillä it-alalla. Myös kova pula osaajista kannustaa pidentämään työuria. Joustavuutemme ansiosta kauttamme on helppo työskennellä myös eläkkeellä, ja aikaa jää silti myös muulle – meillä työskentelee jo useampi energinen henkilö, jolla on rautainen työelämäkokemus. Mikäli eläkeikäsi on lähestymässä ja haluaisit jatkaa työskentelyä it-projektien parissa, ota yhteyttä recruitment@nico.fi ja kerro tarkemmin tilanteestasi, niin keskustellaan juuri sinulle sopivista mahdollisuuksista. Katso myös Einon tarina työnteon jatkamisesta eläkeiän jälkeen.

Uratarinoita

Eino Uikkanen

“Fujitsulla työskennellessäni olin tutustunut myös tytäryritys Nicoon ja Fujitsulla konsultteina työskenteleviin nicolaisiin. Kiinnostuin Nicon tavasta tehdä töitä ja pyysin heiltä esittelyn jo vuosi ennen kuin eläkkeelle jääminen tuli ajankohtaiseksi”, Eino kertoo. ”Jo silloin huomasin, että Nicon konsepti on reilu, läpinäkyvä ja kuitenkin kevyt ja toimiva.”

Lue lisää

Sami Ripatti

“Nicon kautta työskentelevä Sami Ripatti on Patentti- ja rekisterihallituksella teknisenä projektipäällikkönä. Parin vuoden ajan Nicon kautta työskennellyt Sami kokee toimeksiantomallin Nicon kanssa hyvänä. ”Parasta Nicon kautta työskentelyssä on se, että aina tietää, että takana on luotettava firma ja töitä piisaa”, Sami luonnehtii.”

Lue lisää

Kalle Mattila

“23 vuoden ura Nokialla esimies- ja asiantuntijarooleissa päättyi Kallen, kuten monen muunkin nokialaisen kohdalla, eropakettiin vuonna 2018. Uudelleenkouluttautumisen myötä Kalle hyppäsi uuteen rooliin it-projektipäällikkönä ja ihmetteli, miksei tehnyt niin jo aiemmin.”

Lue lisää

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä