Löydä it-toimeksianto

Ota yhteyttä

Kauttamme saat kiinnostavat it-toimeksiannot

Tarjoamme avoimia toimeksiantojamme säännöllisesti yhteistyökumppaneillemme. Hoidamme puolestasi myynnin, sopimusneuvottelut ja muut toimeksiannon hallinnolliset työt rautaisella ammattitaidolla. Sinulle jää vapaus keskittyä ydinosaamiseesi. Alempaa löydät avoimet toimeksiantomme.

Jos sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt löytynyt, ilmoittauduthan alihankkijaksi verkostoomme! Otamme yhteyttä heti, kun sopivia toimeksiantoja ilmenee.

Tilaa toimeksiannot

Tilaamalla Nicon toimeksiantovahdin kuulet it-alan kiinnostavimmista toimeksiannoista ensimmäisenä.

Tilaa toimeksiannot

NAUTI TÄYSILLÄ YDINOSAAMISESTASI.
ME HOIDAMME BYROKRATIAN.

Osana Fujitsu-konsernia tarjoamme sinulle toimeksiantoja merkittävissä asiakkuuksissa ja julkishallinnon organisaatioissa. Asiakkaidemme toimeksiannot sekä heillä käytössä olevat teknologiat vaihtelevat monipuolisesti.

Toimintamme peruslähtökohtia ovat oikeudenmukaisuus, vastuullisuus, läpinäkyvyys ja luotettavuus. Varmistamme myös kumppaniemme vastuullisen, sääntöjen ja asetusten mukaisen toiminnan.

Olemme vakavarainen yritys. Maksamme laskumme täsmällisesti ajallaan. Halutessasi voit myös itse vaikuttaa kunkin laskun maksuaikaan. Sopimusehtomme ja marginaalimme ovat reiluja ja yhtä hyviä tai parempia kuin ne, joita alallamme yleisesti noudatetaan.

Kumppaniyhteistyötä helpottaaksemme olemme valinneet helppoja ja yleisesti käytettyjä työkaluja, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaasi uusien räätälöityjen sovellusten opiskeluun. Pyrimmekin kaikessa toiminnassamme siihen, että yhteistyö kanssamme on mahdollisimman helppoa ja ketterää.

Miksi Nico?

Mielenkiintoisia toimeksiantoja

Nicon ja Fujitsun merkittävät asiakkuudet, vaihtelevat toimeksiannot sekä ammattimainen myynti tukenasi kaikessa.

Houkutteleva tulonjakomalli

Kilpailukykyisten hintojen ja marginaalin lisäksi annamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kunkin laskun maksuaikaan. Laskut maksetaan aina ajallaan.

Reilu toiminta

Vastuullisen ja läpinäkyvän toimintamme kautta tarjoamme oikeudenmukaiset, avoimet ja kilpailukykyiset sopimusehdot. Varmistamme aina sääntöjen ja asetusten mukaisen toiminnan Due Diligence -prosessilla.

Helppo yhteistyö

Meiltä saat henkilökohtaiset kontaktit, aktiivista viestintää sekä helpot ja yleisesti käytetyt työkalut.

Kokemuksia

Rami Tuominen

Senior Projektipäällikkö, Gifutech

“Aloitimme yhteistyön Nicon kanssa vuonna 2012. Meille päin Nicon toiminta on ollut reilua, läpinäkyvää ja henkilökohtaiset kontaktit suoraan Nicolle ovat nopeuttaneet sopimusten ym. asioiden hoitoa. Lisäksi henkilökohtaiset Nico kontaktit ovat mahdollistaneet yksilöllisen tuen sekä palveluidemme tarjoamisen asiakkaille joustavasti. Pitkä yhteistyö on helpottanut myös yhteydenpitoa ja tietämystä asiakkaiden tilanteista ja tarpeista. Pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja tasapuolinen toiminta on laajentanut molempien yritysten tietoa ja osaamista, joka tuottaa myönteistä keskinäistä riippuvuutta. Se synnyttää uutta liiketoimintaa ja uusia mahdollisuuksia molempien yritysten kasvuun sekä kehittää osapuolten toiminnan laatua. Molempien yritysten joustavuus ja nopea reagointikyky muuttuviin markkinatilanteisiin on mahdollistanut kilpailukykyisen toiminnan myös tulevaisuudessa.”

Oletko valmis aloittamaan?

Ota yhteyttä