Nina Lukkari

15 vuotta liiketoiminnan kehittämistä ja rekrytointia

nina_MG_0719_crop

Nicon projektipäällikkötiimiä vetävä Nina on työskennellyt it-alalla yli 15 vuotta ja rekrytoivana esimiehenäkin siitä jo kahdeksan vuoden ajan. Kokeneiden projektipäälliköiden ja erityisesti myynnin asiantuntijoiden rekrytointiin erikoistunut Nina löytää aina parhaat tekijät asiakkaidensa tarpeisiin.

Tradenomiksi valmistuttuaan Nina aloitti uransa it-alalla yli 15 vuotta sitten projektipäällikkönä. Hän on työskennellyt sekä asiakas- että toimittajapuolella, ja it-alan lisäksi kokemusta on kertynyt esimerkiksi valmistavan teollisuuden alalla sekä talouspalveluja tarjoavien yritysten palveluksessa. Nina on toiminut muun muassa liiketoimintayksikön vetäjänä, johtoryhmän jäsenenä sekä pitkään myynti- ja markkinointijohtajana.

Kokeneen ja empaattisen Ninan tuntosarvet ovat aina esillä ja hän lukeekin ihmisiä ja heidän osaamistaan varmoin ottein. Vaativienkin rekrytointien onnistuminen on taattu, sillä monenlaisia projekteja itse vetäneellä Ninalla on myös teknistä osaamista ja hän tietää, miten erilaisilla ratkaisuilla luodaan lisäarvoa asiakkaalle. Ninan vahvuuksiin lukeutuvat myös liiketoiminnan johtaminen, kehittäminen ja uusien liiketoiminta-avauksien edistäminen.

Nina nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja on parhaimmillaan asiakasrajapinnassa toimiessaan. Energinen Nina tuskin koskaan lopettaa uuden oppimista – hän suorittaa parhaillaan ylempää amk-tutkintoa kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Nina auttaa asiakkaitaan erityisesti erittäin kokeneiden projektipäälliköiden ja -johtajien rekrytoinnissa, projektitoimiston rakentamisessa sekä myyntipäälliköiden ja myynnin asiantuntijoiden rekrytoinnissa.

Ota yhteyttä:

+358 (0)40 920 6023
nina.lukkari@nico.fi