Katja Mercedes

Kokenut rekrytoinnin ja ihmisten johtamisen asiantuntija

NICO-katja-2560x1440

Pääkaupunkiseudulla toimivalla Katjalla on takanaan pitkä ura it-rekrytoinnin ja -resursoinnin parissa. Nicolla Katja vastaa projektipäälliköiden rekrytoimisesta ja resursoinnista sekä 20-henkisen projektipäällikkötiimin luotsaamisesta. Hänellä on rautainen ymmärrys siitä, mitä asiakkaamme tekevät, mitä he tarvitsevat ja minkälaisesta osaamisesta he voisivat hyötyä eniten.

Laajat alihankkijaverkostot punonut Katja tietää, mistä löytää parhaat tekijät ja kuinka herättää heidän kiinnostuksensa. Hänen supervoimansa on tuoda yhteen juuri oikeat huippuosaajat ja -projektit. Katjan oma innostus it-alaa kohtaan takaa, että hän on aina ajan tasalla uusimmista trendeistä ja alan nopeista käänteistä. 

Teknologiasta kiinnostunut Katja hakeutui alalle it-buumin imussa 2000-luvun alkupuolella. Hän on viihtynyt it-rekrytoinnin pelikentällä jo yli kymmenen vuotta ja teroittanut taitojaan monissa rooleissa: suorarekrytoijana, headhunterina, suurasiakkuusvastaavana sekä hallinnollisena esimiehenä. 

Kokeneena PMO:na Katja tietää, kuinka ihmisten asioita johdetaan onnistuneesti. Hän on aina ihmisen asialla ja valmis kuuntelemaan, ymmärtämään ja ratkomaan ongelmia. 

Ota yhteyttä:

+358 (0)400 253 248
katja.mercedes@fujitsu.com