Elli Taivassalo

Monipuolinen rekrytointi- ja HR-asiantuntija

elli_MG_1808_crop

Nicolla vuodesta 2018 viihtynyt HR-asiantuntija Elli hoitaa sujuvasti vaativat suorahaut ja on vastuussa rekrytointi- ja resursointiprosesseistamme. Hän myös vastaa tottuneesti muun muassa työnhakijaviestinnästä ja -kokemuksesta sekä Nicon sisäisestä henkilöstöhallinnosta.

Elli auttaa asiakkaitaan suorahauissa laadukkaalla palvelulla ja pitää huolen työnantajamielikuvasta läpi prosessin. Erityisen vahvoja osa-alueita Ellin laajassa osaamisrepertuaarissa ovat rekrytointi, suorahaun research-osaaminen, työnantajamielikuvan luominen, työnhakijaviestintä ja hakijakokemuksen rakentaminen. Elli pitää aina asiakkaidensa brändistä huolta pieteetillä.

Vankan HR- ja rekrytointiosaamisen omaavalla Ellillä ei ole IT-taustaa, mutta hän on taloon tultuaan opiskellut ja suorittanut erilaisia kursseja tauotta – ja taitaa kaikenlaiset teknisten asiantuntijoiden rekrytoinnit ymmärtäen erilaisten roolien vaatimukset syvällisesti.

Elli on jatkuvasti kehittyvällä IT-alalla kuin kotonaan. Konsultointityössä hän vaalii sekä asiakkaan tavoitteita että brändiä suurella ammattitaidolla, hakijakokemusta unohtamatta. Elli on järjestelmällinen ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintatarpeita erinomaisesti.

Ota yhteyttä:

+358 (0)40 538 8687
elli.taivassalo@nico.fi