Ave Arumäe

It-rekrytoinnin ja henkilöstöjohtamisen asiantuntijamme Virossa

NICO-henkilöt_viro_1200x960px[3]

Ave on kokenut rekrytointi ja hr-asiantuntija ja Nicon innolla odotettu vahvistus Viron markkinoilla. Alansa rautainen asiantuntija ja paikallisen markkinan syvällisesti tunteva Ave rakentaa Nicon bisnestä Tallinnassa ja on avainasemassa toiminnassamme Virossa.

Avella on vaikuttava historia it-alalla ja rekrytoinnissa. Hän on työskennellyt vuodesta 2014 lähtien it-alan yritysten rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon parissa muun muassa teknisen rekrytoijan, HR Project Managerin, HR Managerin ja HR Business Partnerin tehtävissä.

Sen lisäksi, että Ave on it-rekrytointeihin ja hr-työhön erikoistunut henkilöstöjohtamisen maisteri, hän on aikanaan valmistunut myös hammasteknikoksi. Ave onkin ennen it-alalle siirtymistään toiminut terveydenhuoltoalan rekrytointeihin erikoistuneessa yrityksessä.

Ave auttaa Nicon asiakkaita Virossa hahmottamaan todelliset osaajatarpeet ja löytämään parhaat asiantuntijat erilaisiin it-rooleihin. Hänen erityisosaamistaan ovat rekrytoinnit, rekrytointiprosessien rakentaminen, henkilöstöjohtaminen ja asiakaskeskeinen tarpeiden kartoittaminen.  Avella on vahvaa kokemusta myös henkilöstöjohtajien konsultoinnista ja asiantuntijoiden haastatteluprosesseista. Rekrytoinnin konkari ymmärtää niin rekrytoivaa tahoa kuin it-asiantuntijoitakin ja tuo parhaat osaajat yhteen sopivien yritysten kanssa.

Ave on erityisen osuva lisä Nicon tiimiin ja oikea vetäjä Nicon toiminnalle Virossa – hän on aiemminkin menestyksekkäästi rakentanut ja saattanut alkuun ulkomaisen yrityksen uuden liiketoiminnan paikallisesti Virossa.

Ota yhteyttä:

+372 5803 5277
ave.arumae@nico.fi