Blog

Harri: ”Nicolla on aidosti mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työhönsä”

  |   Uratarinat   |   No comment

Tutustu nicolaisiin! Uratarinoissa nicolaiset kertovat työstään Nicolla.

Harri Norell on voinut yhdistää osa-aikaisen yrittäjyyden Nicolla työskentelyyn.

”Olen toiminut Fujitsussa aikaisemmin vuosituhannen vaihteessa ja nicolaisena nyt reilun vuoden. Tulin avustamaan asiakkuutta Problem Management -ja laatuasioissa. Näiden lisäksi olen toiminut konsulttina erikseen sovituissa projekteissa. Itselleni oli helppoa palata Fujitsulle koska aika moni prosessi ja henkilö oli entuudestaan tuttu.

Merkille pantavaa on, että nicolaisia kohdellaan kuin ketä muitakin fujitsulaisia. Tällä hetkellä toimin kahdessa asiakkuudessa konsultin roolissa avustamassa palvelu- ja tuotantopäällikköä.

Osa-aikayrittäjyys mahdollistuu joustavuudella puolin ja toisin

Toimin osa-aikaisena yrittäjänä ja opiskelen tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoa. Oma yritykseni ByIT Consulting keskittyy videoiden tuottamiseen. Tällä hetkellä olen oman yrityksen kautta kehittämässä liikematkustajan matkustusturvallisuutta edistävää verkossa opiskeltavaa kurssia.

Nico on työnantajana antanut mahdollisuuden kuvausmatkoihin ja yhtenä etuna ovat myös mobiilit työvälineet, joilla yhteydenpito kiireellisissä asioissa hoituu ajasta ja paikasta riippumatta.

Työsuhde-etuna nicolaiset voivat myös osallistua Fujitsun harrastekerhojen toimintaan. Itse olen osallistunut kahden kerhon toimintaan, golf ja jääkiekko. Niissä on helppo verkostoitua sekä nicolaisten että fujitsulaisten kanssa.

Viikosta 1 päivä pyhitetty omille projekteille

Sopiminen oman yritystoiminnan tai opiskelun jatkamisesta on ollut helppoa. Toki pitää varmistaa, ettei oma yritystoiminta kilpaile Fujitsun toiminnan kanssa. Toisaalta Nico mahdollistaa sen, että omaa erikoisosaamista voi myös myydä Fujitsun asiakkuuksille. Itse olen esimerkiksi tehnyt verkkokursseja asiakkuudelle fujitsulaisena.

Työajoista sopiminen on myös ollut helppoa. Itse olen sopinut, että työskentelen asiakkuuksissa 4 päivänä viikossa ja yhden päivän viikossa pyrin pyhittämään opiskelulle ja omille projekteille.”

Tutustu myös muiden nicolaisten uratarinoihin!

No Comments

Post A Comment