Blog

Tomi Pyrhönen, Director, Sofokus: “Nicon kanssa yhteistyö on läpinäkyvää, järkeenkäypää ja toimivaa”.

  |   Yritys   |   No comment

Mikä Sofokus on?

Sofokus on vuonna 2000 perustettu ohjelmistotalo ja sähköisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Toiminnan ydin on liiketoimintaprosesseja tukevien verkkopalveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä konsultointi- ja auditointipalveluissa. Sofokus toteuttaa asiakkailleen verkkopalveluja, jotka tuottavat mitattavaa tulosta.

Haasteena löytää it-osaajia

Työympäristönä Sofokus on avoin ja matalahierarkkinen. Jokainen työntekijä on voimavara. Henkilökohtaiseen kehittymiseen ja koulutukseen panostetaan, käytettävissä olevat työkalut ovat huippulaatua ja työhyvinvointi otetaan tosissaan. Laatu ja hyvä asiakaskokemus ovat kaiken toimintamme perusta, kertoo Tomi Pyrhönen. – Olemme aina kiinnostuneita lahjakkaista osaajista. Alalle ominaista on tiukka kilpailu ammattilaisista. Omien hakukanaviemme ja verkostojemme lisäksi olemme kokeilleet yhteistyötä muutamien rekrytointiyritysten kanssa.

Nicon aloitteesta rekrytointiyhteistyö lähti liikkeelle syksyllä 2015 ns. pilotilla, jolloin Nicon cv-pankkia hyödyntäen haettiin uutta työntekijää Sofokukselle. – Nicon vahvuus on läpinäkyvä ja järkeenkäypä toimintatapa. Nicon aito kiinnostus rakentaa toimiva asiakassuhde ja kuunnella asiakkaan tarpeita on ollut asiakaskokemuksena hyvä.

Miltä tulevaisuus näyttää?

Sofokuksen kasvutahti on nopea. Vuonna 2015 henkilöstön lukumäärä tuplaantui ja tänä vuonna odotetaan kiihtyvää kasvua, josta kertoo muun muassa muutto uusiin toimitiloihin sekä Turussa että Helsingissä.

Sofokuksen ja Nicon pilotti on edennyt hyvin. Sopiva työntekijäehdokas löytyi ja hän aloitti työt tammikuussa. Kysymykseen miten Tomi Pyrhönen näkee yhteistyön jatkossa? Hän vastaa: – Se on ollut toimivaa ja hinnoittelu kilpailukykyistä. Alkuvuosi vaikuttaa hyvin kiireiseltä meillä Sofokuksessa, joten ollaan yhteyksissä ja rakennetaan hyvää yhteistyötä it-asiantuntijatarpeiden tiimoilta.

Tutustu sinäkin yritykseemme, olisiko täällä uusi työpaikka juuri sinulle?

No Comments

Post A Comment