Blog

Nicolla paikka auki kokeneelle IT-osaajalle – kesälläkin voit hakea!

  |   Yritys   |   No comment

Kiitettävä määrä toimeksiantoja pitää meidät nicolaiset heinäkuun helteillä työnkulmassa kiinni. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja olemmekin keskustelleet asiakkaidemme tulevista resursointitarpeistaan syksyä ajatellen.

Viime kesän jälkeen IT-sektorin resurssitarpeet ovat kasvaneet Suomessa. Viime vuonna Nico kasvoi 40% ja tämäkin tilikausi on alkanut vauhdikkaasti. Nicon kasvustrategia reiluna ja ketteränä resursointikumppanina asiakkaillemme sekä kilpailukykyisen ja joustavan työnteonmallin mahdollistajana työntekijöillemme on osoittautunut hyväksi näinä aikoina.

Rekrytoimme IT-osaajia pääkaupunkiseudulle

Lomakauden kynnyksellä olemme julkaisseet useita avoimia tehtäviä ja tarjoammekin nyt mahdollisuuden tulla mukaan kasvavaan porukkaamme! Syksyllä alkaa useita kiinnostavia IT-projekteja, joihin etsimme osaajia.

Kesän aikana haemme pääkaupunkiseudulle IT Infra-projektipäällikköä, testausammattilaisia, tietokantaosaajaa, arkistointiratkaisujen asiantuntijaa, HyperV/VMWare-osaajia, Microsoft Sharepoint, Lync- ja Exchange-asiantuntijoita sekä C/C++-ohjelmistoasiantuntijoita. Hae näitä tehtäviä Nicon rekrytointiportaalin www.nicocareers.fi kautta.

Mikäli mainituista paikoista mikään ei ole ydinosaamisaluettasi, jätä meille avoin hakemus, sillä haemme jatkuvasti osaajia tulevaisuuden tarpeisiin. Kerro hakemuksessa missä roolissa ja osaamisalueella haluat tehdä töitä. Laita myös CV kuntoon näillä Jaanan vinkeillä.

Kaikki avoimet paikat listataan verkkosivuillemme www.nico.fi sekä rekrytointiportaaliin www.nicocareers.fi.

Ajankohtaisimman tiedon saat sosiaalisen median kanavistamme LinkedInistä, Twitteristä ja Facebookista.  Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Onnea työnhakuun ja hyvää kesää!

No Comments

Post A Comment